EUROLYGA 2023

Londono galvasopė - drėgniausia vasara per šimtmetį ir spūstys keliuose

Iki Londono olimpinių žaidynių lieka dešimt dienų. Paskutiniuosius pasiruošimo darbus atlieka tiek renginio organizatoriai, tiek sportininkai. Labiausiai miesto valdžią neramina prastos oro sąlygos ir kamščiai keliuose.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Jul 17, 2012, 11:00 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:21 AM

Ši vasara Londone - drėgniausia per daugiau nei šimtmetį, tačiau miesto valdžia olimpiadą pasiruošusi organizuoti bet kokiu oru. Apsisaugoti nuo lietaus Londone padės savanoriai. Olimpiados metu jie išdalins ketvirtį milijono apsiaustų, o taip pat daugybę lietsargių ir lietaus striukių.

Pasak Didžiosios Britanijos sporto ministro Hugho Robertsono, patiems sportininkams oro sąlygos neturėtų rupėti. Visi sportininkai žino, kad jie turės dėl medalių kautis bet kokiomis oro sąlygomis.

Kita ištisus metus Londone esanti opi problema – transporto spūstys. Olimpiados metu jos turėtų dar labiau padidėti. Londono miesto valdžia prašo žmonių žaidynių metu stengtis kuo mažiau naudoti savo transporto priemones.

„Baudos ir kelių uždarymas yra ta kaina, kurią miestiečiai turės sumokėti, jei nori, kad olimpiada sklandžiai pavyktų jos dalyviams”, – piktai kalbėjo Londono meras Boris Johnson – norėčiau, kad miesto gyventojai dar kartą gerai pagalvotų, ar jiems šias artimiausias kelias savaites tikrai reikės automobilio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.