EUROLYGA 2023

Seksas olimpiadoje: penki dalykai, kurių nežinojote

Ką bendro turi olimpiada ir seksas? O mėsainiai ir prezervatyvai? Jeigu manote, kad šie dalykai nesusiję – labai klystate. Olimpiados metu žurnalistai internetą ir laikraščius užtvindo informacija apie sportininkų pasiekimus arba nepasiektus rezultatus, tačiau žaidynėse verda ir kitas gyvenimas, kuriame atletams taip pat prireikia fizinių jėgų. Taip, tai – seksas.

Baigę pasirodymą žaidynėse sportininkai laisvą laiką leidžia ir lovoje (123rf.com).
Baigę pasirodymą žaidynėse sportininkai laisvą laiką leidžia ir lovoje (123rf.com).
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-20 00:01, atnaujinta 2018-03-18 00:11

Penki dalykai apie seksą olimpinėse žaidynėse, pagal tressugar.com.

Olimpiadoje yra neoficialus prezervatyvų tiekėjas. Šiemet Londone tūkstančius nemokamų prezervatyvų į olimpinį kaimelį tieks britams priklausanti „Durex“ kompanija, tačiau ji nepaklojo 1,6 milijardų JAV dolerių už galimybę būti oficialiu rėmėju. „Durex“ prezervatyvus tieks neoficialiai, tačiau visi olimpinio kaimelio gyventojai žinos, kuo naudojasi.

Prezervatyvai turi šūkius. 2008 metų Pekino žaidynių dalyviai ant prezervatyvų pakuočių galėjo išvysti įvairių žaidynių moto. Pavyzdžiui, „Greičiau, aukščiau, stipriau“. Taip pat buvo pateikta prezervatyvų skirtų įvairioms sporto šakoms.

Egzistuoja „sekso dienos“. Viena sportininkė leidiniui „New York Post“ atskleidė, kad Londono žaidynių metu būna ir sekso dienų. Arba žaidynių slengu - „Šlovės dienos“. Jos prasideda tada, kai sportininkai baigia savo pasirodymą olimpiadoje ir pradeda ieškoti naujų nuotykių.

Organizuojami pusryčiai po sekso. Pasak „Post“ šaltinio, po naktinio lėbavimo ir sekso, olimpiadoje dalyvaujantys sportininkai į „McDonalds“ traukia pusryčių, kurie prasideda 2 val. 30 min. nakties.

Prezervatyvų trūkumą sukelia ne seksas. Pasirodo, kad 70 tūkstančių prezervatyvų nepakako 2000 metų Sidnėjaus žaidynių dalyviams. Tačiau jų trūkumas pasireiškė ne dėl to, jog sportininkai nusprendė pasiryžti sekso maratonui. Vienas amerikiečių sportininkas Toddas Lodwickas teigė: „Yra tokia tradicija – pasiimti tiek prezervatyvų, kad organizatoriai turėtų atnešti dar daugiau“. Be to, tai puikus siuvenyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.