EUROLYGA 2023

Buvęs futbolininkas olimpiados atidarymą pavadino satanistiniu ritualu

Buvęs britų futbolo klubo „Coventry City“ vartininkas Davidas Icke'as, vėliau persikvalifikavęs į televizijos laidų vedėją ir publicistą, tvirtina, kad Londono olimpiados atidarymas iš tiesų buvo masinės satanistinės apeigos, slapta atliktos prisidengiant sportine švente, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2012, 10:58 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:11 PM

Pasak jo, milžiniškas varpas, kuriuo ceremonijoje skambino dviratininkas Bradley Wigginsas, specialiai buvo nustatytas dažniu, leidžiančiu satanistams visam pasauliui diktuoti savo valią. O olimpinis stadionas taip pat yra planetoje strategiškai išdėstytos slaptos energetinės sistemos, skirtos sukurti reikalingas vibracijas, dalis.

Savo straipsnyje D. Icke'as atidarymo ceremoniją, kurią visame pasaulyje žiūrėjo daugiau kaip milijardas žmonių, pavadino „pasibjaurėtinu ir nežmonišku satanistiniu ritualu, negana to, vykusiu pagrindinę velnio garbinimo dieną“. Netgi garsiuosiuose olimpiniuose žieduose D. Icke'as įžvelgė velnio pinkles sakydamas, kad tai - Saturno žiedai, ugnies valdovo, kurį jis dar vadina Šėtonu.

Tą patį jis rašo ir savo tinklaraštyje, pateikdamas ir nuotraukų iš olimpiados atidarymo ceremonijos. „Vaikai ligoninės lovose prie milžiniško demono kojų – kas tai, sporto renginio atidarymo ceremonija?“ - klausia D. Icke'as.

Iki 1990 m. D. Icke'as buvo garsus BBC kanalo sporto komentatorius ir Didžiosios Britanijos Žaliųjų partijos spaudos atstovas, bet sulaukusiam 38 metų per vieną iš seansų psichologas jam pasakė, kad jis yra gydytojas ir žemėje turi tikslą.

Praėjus metams gilių apmąstymų D. Icke'as pasirodė garsiame Terry Wogano šou per BBC ir pareiškė esantis Dievo sūnus bei pranešė, kad 1997 m. ateis pasaulio pabaiga. Nuo tada jis pasišventė tyrimams, „kas iš tikrųjų valdo pasaulį“. Jis parašė 16 knygų, kuriose išdėstyta vadinamoji naujojo amžiaus sąmokslo teorija.

Galiausiai D. Icke'as padarė išvadą, kad žemę kontroliuoja ropliai iš kitų planetų, kuriems būtina gerti kraują, kad galėtų išlaikyti žmogišką išvaizdą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.