EUROLYGA 2023

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas neįperka medalininkams dovanojamų automobilių

Olimpiniams medalininkams dovanojami automobiliai šiemet neįkandami Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui. LTOK svarsto galimybę tradiciškai medalius žaidynėse iškovojusiems sportininkams įteikiamus automobilius įsigyti išsimokėtinai, praneša „LNK Žinios“.

Kol kas nėra aišku, ar olimpiniai medalininkai gaus automobilius, už kuriuos bus mokama palaipsniui, ar jie bus nupirkti iškart.<br>J. Stacevičius.
Kol kas nėra aišku, ar olimpiniai medalininkai gaus automobilius, už kuriuos bus mokama palaipsniui, ar jie bus nupirkti iškart.<br>J. Stacevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 15, 2012, 7:31 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:47 AM

LTOK vadovas Artūras Poviliūnas teigė, jog problemos kilo dėl „Snoro“ banke įšaldytų 6 milijonų litų. A. Poviliūnas atskleidė, jog ketina tartis su „Krasta Auto“, kad būtų galima automobilius įsigyti specialiomis sąlygomis.

Automobiliai tradiciškai įteikiami olimpiadoje medalius iškovojusiems Lietuvos sportininkams. Aukso laimėtojos Rūta Meilutytė ir Laura Asadauskaitė turėtų gauti geresnius automobilius nei sidabro ir bronzos laimėtojai.

Kol kas nėra aišku, ar olimpiniai medalininkai gaus automobilius, už kuriuos bus mokama palaipsniui, ar jie bus nupirkti iškart.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.