EUROLYGA 2023

Olimpinis vicečempionas J. Šuklinas: „Pasirengimą kitoms olimpinėms žaidynėms reikia pradėti jau dabar“

Lietuvoje gerų sąlygų

J. Šuklinas treniravosi sunkiomis sąlygomis, tačiau sugebėjo Londono olimpiadoje iškovoti medalį.<br>J. Stacevičius
J. Šuklinas treniravosi sunkiomis sąlygomis, tačiau sugebėjo Londono olimpiadoje iškovoti medalį.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 16, 2012, 9:16 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:12 AM

„Londone padarėme viską, ką galėjome, o kokios bus treniruočių sąlygos, rengiantis kitoms žaidynėms, jau ne nuo mūsų priklauso. Pasirengimą Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms reikia pradėti jau dabar, nes olimpinių žaidynių prizininko per mėnesį ar sezoną neparuoši. Jeigu statyti baseiną, tai kuo skubiau. O jei jis atsiras tik prieš pat kitas olimpines žaidynes, tai nieko nebus“, - sakė J. Šuklinas.

26-erių metų kanojininkas pažymėjo, kad sunkiausia yra dar aukštų rezultatų nepasiekusiems sportininkams. „Man, jau pasiekusiam gerų rezultatų, truputėlį lengviau, nes galiu išvykti į užsienį, kur galima treniruotis normaliomis sąlygomis. Bet sportininkams, kurie dar nepasiekė aukštų rezultatų, treniruotis mūsų bazėje Visagine, kurios net negalima vadinti baze, labai sunku. Pats šešiolika metų ten treniruojuosi, todėl jau pripratau prie prastų sąlygų ir nebekreipiu į tai dėmesio. Tačiau tėvai tikrai nenori leisti savo vaikų treniruotis tokiomis apgailėtinomis sąlygomis. O galėtų išaugti daug gerų sportininkų, kurie padovanotų Lietuvai medalių“, - pažymėjo J. Šuklinas.

Tuo tarpu Londono olimpinėse žaidynėse bronzą pelnęs boksininkas Evaldas Petrauskas teigė, kad jis yra patenkintas Vilniuje jam sudarytomis treniruočių sąlygomis. „Lietuvos olimpiniame sporto centre sąlygos man tikrai geros. Tame pačiame pastate, kuriame gyvenu, turime dvi sales, ir medikai šalia. Taip pat galime treniruotis „Sportimoje“. Šiuo metu bent man sąlygos puikios“, - kalbėjo iš Šilutės rajono kilęs boksininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.