EUROLYGA 2023

Diskvalifikuotiems kanadiečiams neleido liūdėti berniuko atsiųstas medalis

Buvo graudu stebėti, kaip Kanados komanda buvo diskvalifikuota iš vyrų 4x100 metrų estafetės, kai Jaredas Connaughtonas netyčia peržengė liniją. Kanadiečiai taip prarado bronzą ir buvo nufotografuoti su ašaromis akyse, - praneša „Dailymail“.

Sportininkai taip džiaugėsi dovana, kad paskelbė nuotrauką „Twitter“<br>"Twitter"
Sportininkai taip džiaugėsi dovana, kad paskelbė nuotrauką „Twitter“<br>"Twitter"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2012, 12:51 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:55 AM

Tačiau atsirado vienas jaunas, bet labai nuoširdus didvyris, kuris, tikime, šias ašaras nušluostė ir tikrai išspaudė olimpiečių šypsenas. 10 metų sirgalius komandai atidavė medalį, kurį neseniai buvo laimėjęs futbolo turnyre.

Gerasis Elijahas Porteris iš Niufaundlendo komandos nariams išsiuntė laišką su savo paties sunkiai iškovotu medaliu. Pirmadienį siuntinio nuotrauką Justynas Warneris paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“. Vaiko poelgis taip pat neliks neatlygintas – Kanados kavinių tinklas „Tim Hortons“ paskelbė, kad E. Porterį už kilnumą apdovanos medaliu ir dviračiu.

Laiške berniukas rašė:

„Brangūs Justynai, Gavinai, Jarredai ir Oluseyi,

Aš Elijahas Porteris, man dešimt metų ir aš gyvenu Niufaundlende, Kanadoje. Kai išgirdau, kas nutiko rugpjūčio 11, žinojau, kad tai neteisinga. Taisyklės buvo neteisingos. Tačiau aš bent jau supratau, kokie jūs esate geri.

Mes esame kanadiečiai. Mes nenuleidžiame rankų. Mes vieni kitiems kuriame geresnį gyvenimą. Šaltis nesutrukdė mums gyventi šiaurėje. Mes nepralaimėjome 1812-ųjų karo. Mes prisitaikėme ir išgyvenome. Savo laisvę mes užsidirbome.

Vieną dieną, jei tapsiu biologu arba praturtėsiu, jei prisiminsiu, paaukosiu pinigų vasaros ir žiemos olimpiadoms. Tikiuosi, jums patinka medalis!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.