EUROLYGA 2023

R. Meilutytės šeimos ir jos pirmojo trenerio G. Martinonio nesantaikoje – nauji gaisrai

Nesantaika tarp olimpinės plaukimo čempionės Rūtos Meilutytės tėvo Sauliaus Meilučio ir pirmojo atletės trenerio Giedriaus Martinonio pasiekė naują etapą. S. Meilutis neapsikentė G. Martinonio pasisakymų apie Londone auksą iškovojusios R. Meilutytės šeimą, jos trenerį Didžiojoje Britanijoje bei pareiškimą, jog didžioji dalis 200 tūkstančių litų premijos, kuri skirta J. Ruddui, turėtų atitekti jam, rašo „Kauno diena“.

R. Meilutytė ir jos pirmasis treneris G. Martinionis. (G. Savickis/ELTA)
R. Meilutytė ir jos pirmasis treneris G. Martinionis. (G. Savickis/ELTA)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 18, 2012, 4:17 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:30 AM

S. Meilutis, jo mama Aldona Meilutienė ir gyvenimo draugė Rasa Švenčionienė nusprendė kovą perkelti į viešąją erdvę.

"Labai ilgai kentėjome, dėl Rūtos nenorėjome to kelti viešumon, bet kai Martinionis visuose pasisakymuose ėmė šlovinti save, menkinti Rūtos trenerį britą, mane, šeimą, neišlaikėme", - atsiduso olimpinės čempionės tėvas S. Meilutis.

"Iš jo kalbų susidaro įspūdis, kad Rūta augo vos ne asocialioje šeimoje, jausdama nepriteklių, tarsi pamestinukė, jos gyvenimas buvo pilnas kančios, o Giedrius buvo lyg antras tėvas, gelbėtojas, nutiesęs jai kelią iki aukso medalio Londone", - pyko S. Meilutis.

G. Martinonis tikina, jog visada rūpinosi plaukike ir buvo jai artimas. Treneris įtaria, kad būtent dėl to ir užsitraukė šeimos rūstybę.

„Tėvas man net ačiū nepasakė, rankos nepaspaudė, o juk aš jį įtikinėjau, kad Rūtai leistų plaukti. Išvažiuoti į Didžiąją Britaniją įkalbėjau taip pat aš“, - „Kauno dienai“ kalbėjo G. Martinonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.