EUROLYGA 2023

Sidabriniam sezonui J. Šuklinas rengėsi ir bokso salėje

Olimpinis vicečempionas kanojininkas Jevgenijus Šuklinas vaikystėje lankė bokso, kikbokso, sambo pratybas. Besiruošdamas Londono olimpinėms žaidynėms sportininkas šiuos pomėgius prisiminė, rašo sportas.info.

J. Šuklinas Londono olimpinėse žaidynėse iškovojo sidabro medalį.<br>A. Pliadis (Fotodiena)
J. Šuklinas Londono olimpinėse žaidynėse iškovojo sidabro medalį.<br>A. Pliadis (Fotodiena)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-18 10:41, atnaujinta 2018-03-17 07:36

„Mano tėvelis buvo boksininkas, sporto meistras. Labai norėjo, kad ir aš juo tapčiau. Ši vyriška sporto šaka man visą laiką labai patiko, ja žaviuosi iki šių dienų. Turiu nemažai draugų boksininkų, todėl pagalvojau, kad reikia pailsėti nuo irklavimo, paįvairinti savo laisvalaikį. Boksas – aktyvus sportas, reikia daug judėti, jis ugdo reakciją. Geriau boksuotis nei sėdėti namuose ir nieko neveikti. Boksuojuosi dukart per savaitę, su pirštinėmis puikiai jaučiuosi. Prakaituoju geras porą valandų. Visagine veikia bokso sekcija, yra nemažai gerų trenerių. Dažniausia suremiu pirštines su draugu Ivanu Chomenka, kuris dabar aktyviai jau nesportuoja, bet palaiko savo sportinę formą ir dažnai maunasi bokso pirštines. Traumų nebijau gauti, nuo jų niekas nėra apsaugotas“, - sportas.info pernai rudenį pasakojo J. Šuklinas. Rusijoje gimęs ir su tėvais į Lietuvą būdamas trejų persikraustęs sportininkas ir praėjusiais metais patvirtino, jog nežada pasiduoti užsieniečių vilionėms.

„Geru irkluotoju galima tapti ir gyvenant Lietuvoje, man namie labiau patinka, nei kitur. Visaginas irgi labai gražus miestas. 2003 m. po sėkmingų startų jaunių grupėje kontraktą siūlė pasirašyti austrai ir kvietė atstovauti Austrijos rinktinei, tačiau nesutikau, nes dar lankiau vidurinę mokyklą. Mano sesuo Svetlana jau penktus metus gyvena Amerikoje, neseniai gavo tos šalies pilietybę. Bet kada savo gyvenimą galiu susieti Amerika. Tačiau kol kas apie tai negalvoju. Labai norėčiau pasistatyti namą Visagine ir čia gražiai įsikurti,“ - kalbėjo olimpinis vicečempionas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.