EUROLYGA 2023

V. Adamkus susitiko su garsia olimpine pora - L. Asadauskaite ir A. Zadneprovskiu

Prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma antradienį į sostinės „Stiklių“ restoraną papietauti pakvietė olimpinę porą – Londono žaidynių šiuolaikinės penkiakovės olimpinę čempionę Laurą Asadauskaitę ir jos vyrą penkiakovininką Atėnų olimpinį vicečempioną bei Pekino žaidynių trečiosios vietos laimėtoją Andrejų Zadneprovskį.

V. Adamkus su žmona Alma papietauti pasikvietė olimpinę čempionę L. Asadauskaitę ir jos vyrą A. Zadneprovskį. (D. Umbraso nuotr.)
V. Adamkus su žmona Alma papietauti pasikvietė olimpinę čempionę L. Asadauskaitę ir jos vyrą A. Zadneprovskį. (D. Umbraso nuotr.)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 4:23 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:18 PM

V. Adamkus olimpinei čempionei L. Asadauskaitei įteikė simbolinį medalį ir palinkėjo sportininkei sėkmės. „Reikia būtinai kalbėti apie naujus sporto centrus, baseinus Lietuvos sportininkams. Ir statyti juos būtina kuos skubiau – per metus, nes olimpiadai per vienerius ar dvejus metus nepasirengsi“, - teigė V. Adamkus.

Kartu su prezidentu V. Adamkumi su garsia sportininkų šeima bendravo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentas Artūras Poviliūnas bei teisininkas Lietuvos nepriklausomos valstybės atstatymo signataras Kazimieras Motieka su žmona Marija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.