EUROLYGA 2023

V. Laurinaitis – pasaulio imtynių jaunimo čempionato finale!

Patajoje (Tailandas) vykstančiame pasaulio imtynių jaunimo čempionate pergalingai žengia Lietuvos olimpinio sporto centro auklėtinis Vilius Laurinaitis.

V.Laurinaitis pateko į finalą<br>imtynes.lt
V.Laurinaitis pateko į finalą<br>imtynes.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-04 16:14, atnaujinta 2018-03-16 23:18

Svoryje iki 96 kilogramų buvęs joniškietis ant menčių paguldė švedą Mikaelį Karlą Axelį Nybergą, dviejų kėlinukų imtyje išplėšė pergalę prieš Abasą Abdulajevą iš Azerbaidžano (1:0/1:0) ir pusfinalyje palaužė kylančią Norvegijos imtynių žvaigždę Europos suaugusių čempionato penktos vietos laimėtoją Hamletą Marthiną Nielseną (2:0/1:0).

Finale Vilius Laurinaitis susikaus su vokiečiu Peteriu Oehleriu.

“Vilius pas mane atėjo būdamas trečioku. Jis kibo į darbą ir laimėjo visus savo amžiaus grupės čempionatus. Laurinaitis be galo darbštus. Per treniruotes jis stovėjo poroje su Liutauru Nemeikšiu, Viliumi Adomaičiu, Antonu Audicku ir kitais daug vyresniais berniukais. Vyresniokai jį kaip reikalas glamžidavo. Pavyzdžiui, Nemeikšis buvo be galo stiprus atletas ir jis tikrai negailėdavo varžovų, jo veiksmai buvo skausmingi, visus užlauždavo. Tačiau Vilius kentėdavo ir dirbo, dirbo, dirbo… Jam, o kartu ir Joniškio visuomeniniam klubui “Kova”, kur prakaitą liejo Vilius, labai padėjo jo mama. Ponia Alvyda gal virš šešių metų nuolatos rėmė imtynininkus”, – savo auklėtiniu džiaugėsi pirmasis treneris Vladimiras Audickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.