EUROLYGA 2023

Dalis Lietuvos sporto federacijų vadovų LTOK prezidento poste mato V. Alekną

Pirmadienio vakarą Vilniuje įvyko kelių didžiausių Lietuvos sporto federacijų vadovų susitikimas, kuriame taip pat dalyvavo ir disko metikas Virgilijus Alekna bei keli šalies sporto visuomenės veikėjai - buvo šnekėta apie artėjančius Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento rinkimus. Apie tai buvo pranešta per Lietuvos lengvosios atletikos federacijos spaudos tarnybą.

Siūloma V. Aleknai kandidatuoti į LTOK vadovo kėdę.<br>V.Balkūnas
Siūloma V. Aleknai kandidatuoti į LTOK vadovo kėdę.<br>V.Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 1:03 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:32 PM

Susitikimo metu buvo išreikštas pasitikėjimas du kartus olimpiniu čempionu, du kartus pasaulio čempionu ir kartą Europos pirmenybių aukso medalio laimėtoju V. Alekna - sporto bendruomenė jam siūlo kandidatuoti į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento postą.

Susitikime dalyvavo Lietuvos lengvosios atletikos federacijos vadovai, Lietuvos krepšinio federacijos vadovai, šiuolaikinės penkiakovės federacijos vadovai, bokso federacijos vadovai, dziudo federacijos vadovai, automobilių sporto federacijos vadovai, golfo federacijos vadovai ir kiti.

LTOK prezidento rinkimai vyks gruodžio mėnesį. Kandidatuoti į LTOK vadovo kėdę žada ir šaulė olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė. Šalies olimpinio komiteto vadovo pareigas jau du dešimtmečius einantis Artūras Poviliūnas savo žodžio dėl kandidatūros kėlimo dar vienam ketverių metų laikotarpiui dar nepasakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.