EUROLYGA 2023

LTOK dovana: olimpiados prizininkams – BMW automobiliai

Ketvirtadienį į neeilinį Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) Vykdomojo komiteto pasitarimą susirinkę nariai nutarė, kad medalius Londono olimpiadoje iškovoję penki mūsų šalies sportininkai bus apdovanoti naujais BMW automobiliais. Taip pat pasitarime nutarta, kad LTOK Generalinė asamblėjos ataskaitos ir rinkimų sesija įvyks spalio 12 dieną, o galutinį savo žodį dėl galimybės vėl užimti LTOK vadovo kėdę dabartinis LTOK prezidentas Artūras Poviliūnas tars kitą savaitę.

Olimpiadoje medalius iškovojusiems mūsų šalies olimpiečiams LTOK įteiks BMW automobilius (M. Kulbio nuotr.)
Olimpiadoje medalius iškovojusiems mūsų šalies olimpiečiams LTOK įteiks BMW automobilius (M. Kulbio nuotr.)
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Krukauskas

Sep 6, 2012, 1:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:23 PM

Penkiems mūsų šalies atstovams, iškovojusiems medalius Londono žaidynėse, LTOK kaip padėką įteiks naujus BMW automobilius.

Penkiakovininkei Laurai Asadauskaitei, plaukikei Rūtai Meilutytei bei kanojininkui Jevgenijui Šuklinui atiteks 5-osios klasės BMW sedanai, o imtynininkui Aleksandrui Kazakevičiui ir boksininkui Evaldui Petrauskui – 3-iosios klasės BMW sedanai.

Automobilių dovanojimo ceremonija vyks dar šį mėnesį - rugsėjo 27-ąją prie LTOK būstinės, o jau spalio 12 dieną įvyks LTOK Generalinės asamblėjos ataskaitos ir rinkimų sesija, per kurią bus renkamas šalies olimpinio komiteto vadovas.

Kandidatuoti į LTOK vadovo kėdę panoro dukart olimpinis čempionas disko metikas Virgilijus Alekna. Varžytis dėl LTOK prezidento posto žada ir Sidnėjaus olimpinė čempionė šaulė Daina Gudzinevičiūtė.

Nuo 1988-ųjų LTOK vadovaujantis Artūras Poviliūnas kol kas viešai nepaskelbė, ar kels savo kandidatūrą dar vienai ketverių metų kadencijai.

Kandidatuoti į LTOK vadovo kėdę A. Poviliūno paprašė 30 šalies sporto federacijų. „Ar kovosiu dėl LTOK vadovo kėdės, aš pasakysiu kitą savaitę“, - šiandien teigė A. Poviliūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.