EUROLYGA 2023

V. Alekna baigia karjerą ir sieks LTOK prezidento posto (papildyta)

Virgilijus Alekna priėmė siūlymą dalyvauti Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento rinkimuose. Pirmadienį susirinkę lengvosios atletikos, krepšinio, šiuolaikinės penkiakovės, bokso, dziudo, automobilių sporto ir golfo federacijų vadovai kreipėsi į dukart olimpinį čempioną siūlydami jam perimti LTOK vairą.

V. Alekna baigia įspūdingą savo karjerą.<br>J. Stacevičius
V. Alekna baigia įspūdingą savo karjerą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 8:54 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:05 PM

Ketvirtadienį Vilniuje vyko neeilinis LTOK vykdomojo komiteto posėdis, kuriame paaiškėjo Generalinės asamblėjos ataskaitos ir rinkimų sesijos data. LTOK vadovo rinkimai įvyks spalio 12 dieną.

 Nuo 1988-ųjų LTOK vadovaujantis Artūras Poviliūnas kol kas viešai nepaskelbė, ar kels savo kandidatūrą dar vienai ketverių metų kadencijai. Varžytis dėl LTOK prezidento posto žada ir Sidnėjaus olimpinė čempionė šaulė Daina Gudzinevičiūtė.

Ketvirtadienį V. Alekna išvyko į Briuselį (Belgija), kur vyks finalinis „Deimantinės lygos“ varžybų etapas. Disko metikas TV3 žinioms pareiškė, kad tai bus paskutinės varžybos jo karjeroje.

„Vykstu dalyvauti paskutinėse savo varžybose. Čia paskutinis mano olimpinis sezonas ir, manau, kad paskutinis karjeroje“, - sakė V. Alekna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.