EUROLYGA 2023

Suimtas viešbutyje siautėjęs dukart olimpinis čempionas Sh. White'as

Dukart olimpinis snieglenčių sporto čempionas Shaunas White'as buvo suimtas už siautėjimą. 26 metų amžiaus Sh. White'ui pateikti kaltinimai dėl vandalizmo bei telefono sudaužymo. Girtas sportininkas savo „linksmybes“ baigė ligoninėje – jis stipriai susitrenkė galvą, rašo espn.com.

Policijos pareigūnai išplatino Sh. White'o fotografiją.<br>AP
Policijos pareigūnai išplatino Sh. White'o fotografiją.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 6:28 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:13 PM

Policijos pareigūnai į viešbutį atvyko tuomet, kai Sh. White'as tyčia nuspaudė gaisro pavojaus mygtuką, taip priversdamas viešbučio darbuotojus evakuoti visus svečius. Vienas iš darbuotojų pranešė, jog matė, kaip atletas sudaužė viešbučiui priklausantį telefoną.

Pakvailiojęs Sh. White'as mėgino pasišalinti iš įvykio vietos – jis jau buvo įsėdęs į taksi, tačiau vienas viešbučio svečių taksi vairuotojui pranešė, jog iškviesta policija.

Pasak policijos, Sh. White'o reakcija pasireiškė agresija – jis spyrė jį paskundusiam žmogui ir mėgino sprukti, tačiau viešbučio svečias neatlyžo ir ėmė vytis pažeidėją. Netrukus Sh. White'as, įvardijamas tarp geriausių pasaulio riedlenčių meistrų, nukrito ir susitrenkė galvą į tvorą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?