EUROLYGA 2023

Irklavimo rinktinės pergalingai pasirodė „Baltic Cup“ regatoje

Šiemet Lenkijoje, Krušwica mieste vyko tarptautinis jaunių Baltic Cup čempionatas, kuriame puikiai startavo Lietuvos kitų metų jaunių rinktinė. Trakuose, 2013 metų rugpjūčio mėn. vyks pasaulio jaunių irklavimo čempionatas, tad jau šiemet prasidėjo rinkinės pasirengimas ir atranka.

Puikūs rinktinės rezultatai žada ir gerą artėjantį kitų metų sezoną<br>Redakcijos arch.
Puikūs rinktinės rezultatai žada ir gerą artėjantį kitų metų sezoną<br>Redakcijos arch.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2012, 3:52 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:19 AM

Lietuvos komanda startavo aštuoniose rungtyse iš dešimties ir komandinėje įskaitoje iškovojo ketvirtąją vietą. Regatoje dalyvavo visos 10 šalių. Pirmąją komandinę vietą iškovojo Vokietijos komanda, antrąją - Lenkijos, trečiąją - Rusijos rinktinės.

Asmeninius rezultatus pagerino visos Lietuvos įgulos. Aukso medalius dviviečių porinių valčių klasėje iškovojo broliai, kilę iš Prienų, o dabar Trakuose besitreniruojantys Vytautas ir Andrius Lapatiukai 6:32,63 (tren. V. Sokolinskis ir K. Ramanauskas).

Bronzos medalininkais tapo vaikinų porinė keturvietė: Lukas Virganavičius, Lukas Dorovoskis, Emanuelis Urniežius ir Linas Bernotas (tren. V. Banelis ir V. Butkus) Treti buvo ir Klaipėdos dvivietė be vairiniko įgula Mantas Malakauskas ir Tautvydas Vaitkūnas (tren. L. Mileška ir T. Katliorius)

2013 metų Europos jaunių čempionatas vyks labai anksti, kaimyninėje Baltarusijoje gegužės mėnesį. Puikūs rinktinės rezultatai žada ir gerą artėjantį kitų metų sezoną ir naujų medalių. Kita baltic Cup regata vyks S. Peterburge, Rusijoje, kitų metų rugsėjo mėnesį.

Jau du metus iš pasaulio ir Europos jaunių čempionatų Lietuva parsiveždavo aukso medalius. Absoliučios lyderės dviviečių porinių valčių klasėje - Milda Valčiukaitė ir Ieva Adomavičiūtė dabar jau rengiasi pasaulio jaunimo čempionatams, nes kitais metais pereina į vyresniųjų grupę, jaunimą iki 23m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?