EUROLYGA 2023

V. Rimšaitė: „Pažįstate princą ant balto žirgo - informuokite“

Olimpietė, mažųjų dviračių BMX atstovė Vilma Rimšaitė teigia vis dar gyvenanti atostogų nuotaikomis, nors galvoje jau sukasi mintys, kad reikia pajudėti, planuoti. Ir ne tik sportinę karjerą.

Daugiau nuotraukų (1)

Mantas Stankevičius

Oct 3, 2012, 1:08 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:53 AM

„Taip, vis dar poilsiauju. Dabar nieko per daug neveikiu. Po truputį pradedu judėti, sportuoti. Tačiau ant savo dviračio dažnai nesėdu. Tik mintimis - galvoju apie kitus metus, rėmėjų paiešką. Kol kas viskas labai vangiai vyksta, dviratis ilsisi. Jį ištraukiu labai retomis progomis - lengvai pasivažinėju, trasoje buvau tik vieną kartą“, - sakė atostogaujanti olimpietė.

Ji prisipažino, kad šiuo metu daugiausiai laiko praleidžia namuose. „Žinoma, susitinku su draugais, kepu pyragus... Vėliau juos pati suvalgau, nes nėra, kas man padėtų tai padaryti, - juokėsi V. Rimšaitė. - Kaip tik neseniai sukūriau grupę socialiniame tinkle. Bandysiu organizuoti olimpiečių susibėgimą. Dabar užsiimu tuo, kad suku galvą, ar kas nors pavyks“.

Prieš tai sportininkė trims savaitėms buvo išvykusi atostogauti į Tailandą. „Jis - pritrenkiantis: nuostabus oras, gamta, puikus maistas, nedidelės kainos, nauji potyriai, sutikti nauji žmonės. Pasisėmiau tik teigiamų ir labai teigiamų emocijų! Pažadėjau ten dar grižti“, - kalbėjo V. Rimšaitė.

Paklausta, ar jau buvo radusi laiko pabūti su mintimis apie Londono olimpines žaidynes, sportininkė laikėsi griežtos pozicijos. „Londone, manau, pasirodžiau labai neblogai, tikėjausi blogesnio rezultato. Bijojau, kad nepavyks šokti per kalnelius ir teks tiesiog riedėti trasa. Dabar tiesiog džiaugiuosi, kad bent jau neatsilikau nuo visų varžovių dideliu atstumu, o paskutiniame važiavime net aplenkiau kelias stiprias varžoves, kurios visą laiką normaliomis salygomis ir 100 proc. galėjo ruoštis olimpiadai, - dėstė V. Rimšaitė. - Pasiruošimo laikotarpiu pati turėjau gydytis traumą ir visiškai sustabdyti savo sportinę veiklą“.

Apie ką sportininkė galvoja dabar? „Mintis sukasi tik viena - reikia pradėti judėti, bet iki kitų metų tikrai nebus nieko rimto. Prieš Kalėdas noriu nuvažiuoti į kalnus paslidinėti snieglente... Be to, reikia galvoti apie startus varžybose, tačiau kol kas dar nieko konkretaus neplanuoju ir nesprendžiu“, - šypsojosi sportininkė.

Gal kas nors pasikeitė asmeninio gyvenimo fronte? „Kad aš neturiu asmeninio gyvenimo. Ir tai labai jaučiasi šiuo metu. Jei pažįstate kokį potencialų princą ant balto žirgo - informuokite“, - geros nuotaikos nestokojo V. Rimšaitė.

Primename, kad mažųjų dviračių kroso BMX atstovė Londono olimpinėse žaidynėse užėmė 13-ą vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.