EUROLYGA 2023

A. Perovas: „Kai nematysiu žaidėjų noro, išeisiu ir aš“

Po skaudaus pralaimėjimo Baltarusijos rankininkėms atrankos į 2013 metų pasaulio čempionatą rungtynėse vyriausiasis moterų rankinio komandos strategas Andrejus Perovas sako sugebantis įžvelgti ir gerąją pusę – jaunos žaidėjos po truputį įgyja svarbios - patirties.

Daugiau nuotraukų (1)

Mantas Stankevičius

Oct 4, 2012, 3:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:53 AM

- Treneri, rezultatas nėra labai džiuginantis. Ko pritrūko mūsų rinktinei?

- Rezultatas tikrai atrodo nelabai gerai, tačiau jis buvo prognozuojamas. Nepavyko įgyvendinti visų planų. Suprantame, kad kuo aukštesnio lygio yra mūsų varžovės, tuo sunkiau mums sekasi. Tryliką žaidimo minučių sugebėjome atsilaikyti. Iš pradžių atrodė, kad viskas bus visai neblogai, tačiau vėliau pasipylė klaidos. Juk yla iš maišo turi išlįsti anksčiau ar vėliau. Nesugebėjome atsilaikyti visas šešiasdešimt minučių. Pajautėme, kad mums trūksta patirties. Džiugu, kad turėjome bent kelias legionieres, kurios turi daugiau panašių rungtynių patirties. Jaunos žaidėjos šįkart puikiai sugebėjo joms talkinti ir parodyti, ką puikiai moka.

- Tai gal rezultatas nėra jau toks tragiškas viso konteksto atžvilgiu?

- Esate teisūs. Tai nėra baisu. Baisiausia bus, kai žaidėjos neturės noro. Žinote, ir aš apsisuksiu ir išeisiu, kai nejausiu noro siekti rezultatų. Turime gerų žaidėjų, tačiau jau nesuvokiu, kiek dar galime pralaiminėti.

- Kokiomis nuotaikomis gyvenate prieš sekmadienį laukiančios kovos su Italijos rankininkėmis? - Nuotaikos – neblogos. Kėlėme sau užduotį pogrupyje susikauti dėl trečios vietos būtent su italėmis. Reikia galvoti apie pergalę.

 Lietuvos rankininkės grupės turnyro rungtynes Baltarusijoje trečiadienį svečiuose pralaimėjo rezultatu 22:42 (13:22), 7 įvarčius į aikštės šeimininkių vartus įmetė Birutė Stellbrink, po 4 - Daiva Aleksandravičiūtė ir Aušrą Stankutė, po 2 - Audinga Kniubaitė, Indrė Mockevičiūtė ir Gabija Vidūnaitė, 1 - Gintarė Butkevičiūtė. Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė Karina Ježykova (9 įv.), Natalija Vasilevskaja (6 įv.) ir Hanna Stepanova (5 įvarčiai).

KItas grupės turnyro rungtynes lietuvės sekmadienį Panevėžyje žais su Italijos rinktine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.