EUROLYGA 2023

„Kimbo Slice“ - tikrojo kovotojo kelias?

Tiesiai iš gatvės kovų - į profesionlaus sporto viršūnę. Tai Kevino „Kimbo Slice“ Fergusono gyvenimo istorija. „Ar kada nors galvojote, kad iš muštynių uždirbsite krūvą pinigų?“ - klausė žurnalistai. Ar kas nors drįstu atspėti atsakymą? „Taip, žinoma. Aš juk ne veltui tai darau visą savo gyvenimą“, - atsakė kovotojas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-09 11:50, atnaujinta 2018-03-16 06:14

„Visada turėjau savo svajonę - profesionalus ringas. Juk man reikia maitinti savo šeimą. Man patinka kovos, nes čia rungiasi tikri vyrai - arba laimi, arba eini namo apsižliumbęs“, - žodžių nerinko kovotojas, kalbėdamas su žurnalistais.

Jis prisipažino, kad labiausiai jis mėgsta kovoti narve. „Visia nesvarbu, ar gatvėje, ar kalėjime, ar profesionaliame ringe... Man patinka narvas, - šypsojosi kovotojas. - Žinote, aš paprastas žmogus, daugelis turi apie mane savo nuomonę, tačiau aš galiu pasakyti „esu kovotojas“. Ir tiek. Kovoju ne dėl trofėjų. Toks yra mano kelias. Siekiu garbės, šlovės, o ne trofėjų“.

Baigęs savo mišrių kovų kovotojo karjerą „Kimbo Slice“ pradėjo boksuotis profesionaliame ringe. Šiuo metu jo sąskaitoje jau šešta pergale iš eilės. Penkios pergalės buvo pasiektos nokautais. Šių metų spalio mėn. 6 dieną Majamyje (JAV), Kevinas susigrūmė su Howard Jones (5-5-0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.