EUROLYGA 2023

Kartu su D. Rimšaitę perviliojusiu V. Aminovu dirbsiantis A. Zadneprovskis: „Rusai nėra mūsų priešai“

„Rusai nėra mūsų priešai. Bendravau su pačiu Viačeslavu Aminovu ir sakėme, kad istorija su Donata Rimšaite nieko bendro neturės su mūsų darbo santykiais. Mes pradedame visai kitą bendravimo etapą. Norėtųsi tą istoriją kuo greičiau pamiršti, nesinorėtų, kad ir Rusijos ar Lietuvos žiniasklaida tą istoriją eskaluotų. V. Aminovas visiškai palaiko šitą mano poziciją,“ - sportas.info tvirtino Tarptautinės šiuolaikinės penkiakovės sąjungos vykdomojo komiteto nariu tapęs dviejų olimpiadų prizininkas Andrejus Zadneprovskis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2012, 11:17 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:08 PM

UIPM kongrese šeštajai kadencijai prezidentu perrinktas vokietis Klausas Schormannas, viceprezidentais paskirti penkiolika metų UIPM generalinio sekretoriaus pareigas ėjęs prancūzas Joelis Bouzou, ispanas Juanas Antonio Samaranchas jaunesnysis, korėjietis Kuisung Choi, meksikietis Ivaras Sisniega ir rusas Viačeslavas Aminovas.

Karą su Lietuva dėl pabėgėlės Donatos Rimšaitės pralaimėjęs Rusijos šiuolaikinės penkiakovės federacijos (RŠPF) prezidentas šįkart buvo sąjungininkas.

V .Aminovo teigimu, kongrese dėl vietų valdžioje vyko arši kova: vienoje pusėje buvo amerikiečiai ir dalis europiečių, kitoje – Rytų Europos šalys, remiamos azijiečių ir afrikiečių.

„Aktyviai palaikėme A.Zadneprovskį, todėl jo pergalė yra ir mūsų sėkmė”, – RŠPF interneto svetainėje pareiškė V.Aminovas.

„Būsiu atsakingas už mūsų sporto šakos populiarinimą tarptautiniu mastu. Labai svarbu, kad turėsiu balso teisę ir būsiu vienas tų, kurie gali pasiūlyti ir priimti sprendimus”, – džiaugėsi A.Zadneprovskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai