EUROLYGA 2023

Draudimo neturintis D. Zubrus rinktinei kovoti dėl vietos Sočio žaidynėse nepadės

Nacionalinė vyrų ledo ritulio rinktinė šį ketvirtadienį, lapkričio 1 dieną, Elektrėnų ledo rūmuose pradeda pasiruošimą olimpinės atrankos turnyrui, dėl teisės žaisti 2014 metų Sočio (Rusija) olimpinėse žaidynėse.

Rinktinėje nebus „New Jersey Devils“ klubui priklausančio D. Zubraus, jis dėl lokauto NHL lygoje neturi galiojančio draudimo ir todėl negali padėti rinktinei.<br>D. Umbrasas.
Rinktinėje nebus „New Jersey Devils“ klubui priklausančio D. Zubraus, jis dėl lokauto NHL lygoje neturi galiojančio draudimo ir todėl negali padėti rinktinei.<br>D. Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2012, 12:59 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:31 PM

Lapkričio pabaigoje strategas jau suplanavo kelionę į Kazachstaną, kur stebės Tado ir Donato Kumeliauskų bei Arnoldo Boso ginamo Temirtau „Arystan“ klubo rungtynes. „Rinktinei ypatingų tikslų nekeliame. Formuojame ateities komandą. Norime gerai pasiruošti 2013 metų pasaulio čempionato I diviziono „B“ grupės kovoms Donecke (Ukraina). Tad šis olimpinis turnyras - puiki proga pereiti prie kokybiškai naujos rinktinės. Naujasis rinktinės treneris dirba ateities tikslams.

Tačiau tai nereiškia, kad Vengrijoje rinktinė nekovos. Kausimės visose rungtynėse ir dėl kiekvienos galimybės iškovoti pergalę“, - prieš rinktinės treniruočių stovyklą kalbėjo Lietuvos ledo ritulio federacijos generalinis sekretorius Vaidas Budrauskas. Beje, B. Haake itin rimtai ėmėsi darbo Lietuvos rinktinėje. Strategas į Lietuvą atvežė naujų aprangų ir inventoriaus, surado rėmėjų, kurie rinktinę parėmė finansiškai. Šeštadienį į Lietuvą atvyks stratego asistentas iš Italijos Danielis Schiederis-Goleris, kuris dirbs su vartininkais. Lietuvos ekipa prieš išvykdama į Vengriją sužais dvejas kontrolines rungtynes. Lapkričio 2 dieną, 19 val. 50 min., ir lapkričio 3 dieną, 12 val. 50 min., Elektrėnų ledo rūmuose Lietuvos rinktinės varžovais bus Baltarusijos U-18 rinktinė. Lapkričio 7 dieną rinktinė lėktuvu išskrenda į Vengriją. Atrankos turnyre lapkričio 9 dieną Lietuva 19 val. vietos laiku susitiks su Vengrijos rinktine, lapkričio 10 dieną, 14 val., su Olandija ir lapkričio 11 dieną, 14 val., – su Kroatija. Į tolimesnį, lemiamą atrankos etapą pateks tik viena rinktinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.