EUROLYGA 2023

S. Maslobojevas - Kuvalda: „Nežinau, ar kovosiu finale“

Buvęs pasaulio sunkiasvorių kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas galingai žengė į Europos pirmenybių finalą. Svorio kategorijos iki 91 kg pusfinalyje 25-erių lietuvis ketvirtadienį nokautavo Azerbaidžano kovotoją Anarą Mammadovą.

„Ruošėmės du mėnesiu. Laikiausi griežto režimo – tai aš vadinu Ramadanu. Tris savaites be išeiginių treniravausi dukart per dieną", - sakė S. Maslobojevas<br>J. Stacevičius
„Ruošėmės du mėnesiu. Laikiausi griežto režimo – tai aš vadinu Ramadanu. Tris savaites be išeiginių treniravausi dukart per dieną", - sakė S. Maslobojevas<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Mantas Stankevičius

Nov 2, 2012, 4:34 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:36 PM

Finale šeštadienį lietuvis turėtų susitikti su pasaulio čempionu Vladimiru Minejevu iš Rusijos. „Nemanau kad kovosiu. Vakar jaučiausi neblogai, o šiandien iš lovos išlipęs ant dviejų kojų atsistoti negaliu“, - penktadienį džiaugsmu netryško sportininkas iš Lietuvos.

„Savo pasirodymą vertinu gana neblogai. Iš tos pusės, kad pirmą kartą dalyvauju tokio masto varžybose ir sekasi kol kas be pralaimėjimų. Čia susirinko visų Europos šalių čempionai ir čia silpnų varžovų tikrai nebūna. Tad, manau, kaip pirmam kartui gerai pasirodžiau“, - apie savo pasirodymą kalbėjo Kuvaldos pravardę turintis lietuvis.

„Mano varžovas finale - daugkartinis Rusijos, Europos bei pasaulio čempionas. Tikrai esu girdėjęs jo vardą ne kartą ir laukiau mūsų kovos. Nesvarbu, laimėčiau ar ne, su juo pakovojęs mėgėjų pagal mėgėjų taisykles įgaučiau labai daug neįkainojamos patirties. Žinoma, mano tikslas visada yra laimėti, bet kokiu atveju nors ir su traumom, bet manau neįmanomo tikrai nieko nėra“, - kiek vėliau apie savo sveikatą ir traumas pamiršo užsispyręs kovotojas.

Paklaustas kaip buvo ruošiamasi čempionatui, Kuvalda tik nusijuokė. „Ruošėmės du mėnesiu. Laikiausi griežto režimo – tai aš vadinu Ramadanu. Tris savaites be išeiginių treniravausi dukart per dieną, vėliau mažinau tempą. Buvau apsilankęs pas Baltarusijos kovotojus. Pasidalinome savo patirtimis“, - šypsojosi S. Maslobojevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.