EUROLYGA 2023

Lietuvos Metų sportininko rinkimai: trys įdomūs faktai apie A. Kazakevičių

Kam atiteks „Šaulio“ skulptūra, kasmet įteikiama Metų sportininkui? Tai nuspręs dienraščio „Lietuvos rytas“ ir portalo lrytas.lt skaitytojai. Besibaigiantys olimpiniai 2012-ieji pažėrė daug nuostabių akimirkų. Dalyvaudami tradiciniuose Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK), loterijų firmos „Olifėja“, Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) ir dienraščio „Lietuvos rytas“ rengiamuose rinkimuose sporto aistruoliai galės dar kartą jas prisiminti ir įvertinti. Vienas kandidatų į Metų sportininko titulą – olimpinę bronzą Londone iškovojęs graikų-romėnų imtynių atstovas Aleksandras Kazakevičius.

A. Kazakevičius bronzą iškovojo matydamas viena akimi.<br>R. Dačkus (fotodiena.lt)
A. Kazakevičius bronzą iškovojo matydamas viena akimi.<br>R. Dačkus (fotodiena.lt)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2012, 8:52 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:03 PM

Mokytis pastūmėjo mergina. „Trejus metus lankiau paskaitas, gal kelios skolos ir buvo, bet atsiskaitinėjau. O paskui sustojau. Anksčiau, kai turėjau draugę, ji priversdavo daugiau dėmesio mokslams skirti, bet kai išsiskyrėme, buvo krizė”, – pasakojo A. Kazakevičius.

Karys. Olimpinę bronzą Londone iškovojęs imtynininkas A.Kazakevičius daugiau nei penkerius metus tarnauja Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) Didžiosios Kovos apygardos 8-ojoje rinktinėje eiliniu.

Bronzą laimėjo „viena akimi“. A. Kazakevičiui dėl bronzos Londono žaidynėse teko kovoti matant tik viena akimi – kita buvo labai sutinusi po susidūrimo pirmojoje kovoje su priešininku iš Vengrijos.

Varžybų įkarštyje buvo nuspręsta kraujosruvos nekliudyti, tačiau tai nesutrukdė lietuviui laimėti medalio. galės dar kartą jas prisiminti ir įvertinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.