EUROLYGA 2023

Lietuvos Metų sportininko rinkimai: trys įdomūs faktai apie V. Laurinaitį

Kam atiteks „Šaulio“ skulptūra, kasmet įteikiama Metų sportininkui? Tai nuspręs dienraščio „Lietuvos rytas“ ir portalo lrytas.lt skaitytojai. Besibaigiantys olimpiniai 2012-ieji pažėrė daug nuostabių akimirkų. Dalyvaudami tradiciniuose Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK), loterijų firmos „Olifėja“, Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) ir dienraščio „Lietuvos rytas“ rengiamuose rinkimuose sporto aistruoliai galės dar kartą jas prisiminti ir įvertinti.

V. Laurinaitis - pretendentas į Metų sportininko titulą.<br>imtynes.lt
V. Laurinaitis - pretendentas į Metų sportininko titulą.<br>imtynes.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2012, 5:41 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:57 PM

Vienas iš kandidatų į Lietuvos Metų sportininko titulą – pasaulio jaunimo graikų-romėnų imtynių čempionas Vilius Laurinaitis (svorio kategorija iki 96 kg).

Pagyros. V. Laurinaitis imtyniauti pradėjo nuo trečios klasės ir laimėjo visus savo amžiaus grupės čempionatus. Pirmasis sportininko treneris Vladimiras Audickas džiaugėsi imtynininko darbštumu: „Per treniruotes jis stovėjo poroje su daug vyresniais berniukais. Vyresniokai jį kaip reikalas glamžydavo. Tačiau Vilius kentėdavo ir dirbo, dirbo, dirbo.“

Mama. V. Laurinaičio mama Alvyda – neabejinga imtynėms ir daugiau nei šešis metus rėmė sūnų ir klubą „Kova“ kur jis treniruojasi.

Kova. Rimanto Bagdono vardo imtynių turnyre V. Laurinaitis ir Europos jaunimo čempionate penktą vietą užėmęs Mantas Knystautas apšildė publiką prieš pagrindines varžybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.