EUROLYGA 2023

Lietuvos Metų sportininko rinkimai: trys įdomūs faktai apie G. Scheidt

Kam atiteks „Šaulio“ skulptūra, kasmet įteikiama Metų sportininkui? Tai nuspręs dienraščio „Lietuvos rytas“ ir portalo lrytas.lt skaitytojai. Besibaigiantys olimpiniai 2012-ieji pažėrė daug nuostabių akimirkų. Dalyvaudami tradiciniuose Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK), loterijų firmos „Olifėja“, Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) ir dienraščio „Lietuvos rytas“ rengiamuose rinkimuose sporto aistruoliai galės dar kartą jas prisiminti ir įvertinti.

G. Scheidt Londone užėmė šeštąją vietą.<br>V. Balkūnas
G. Scheidt Londone užėmė šeštąją vietą.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2012, 7:11 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:51 PM

Viena iš kandidačių į Lietuvos Metų sportininko titulą – olimpinių žaidynių 6-osios vietos laimėtoja („Laser Radial“ klasė) Gintarė Scheidt, pasaulio čempionate iškovojo auksą.

Vyras. G. Scheidt vyras brazilas Robertas – taip pat yra buriuotojas ir taip pat – olimpietis. R. Scheidt savo kolekcijoje turi du olimpinius auksus, yra daugkartinis pasaulio čempionatų laimėtojas. Londone jis su partneriu Bruno Prada vyrų buriavimo varžybose „Star“ klasėje iškovojo bronzą.

Planavimas. G. Scheidt savo olimpiniame dienoraštyje „Lietuvos ryto“ laikraštyje atskleidė, kad kartu su vyru planuoja „šeimos olimpinį sezoną“.

„Kol nebuvo auklės, dalijomės diena. Aš išleisdavau Robertą buriuoti rytais, o po pietų jis perimdavo tėčio pareigas ir tada išplaukdavau aš. Dabar pasirengimas vyksta intensyviau, artėja pirmieji rimti mūsų startai, tad auklė jau su mumis“, - rašė G. Scheidt.

Vestuvės. G. Volungevičiūtė ir R. Scheidtas vestuves atšokti suplanavo po vieno svarbiausių Gintarės gyvenimo epizodų – Pekine ji laimėjo sidabro medalį. Tokį pat medalį iškovojo ir jos vyras. Iš Pekino su medaliais sugrįžę buriuotojai apie pergales daug negalvojo – jie jau rengėsi Kauno rotušėje įvyksiančioms tuoktuvėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.