EUROLYGA 2023

Pasaulio čempionė R. Meilutytė grįžo į Lietuvą

Pasilinksminti Lietuvos plaukimo čempionate ir jaukiai sutikti šventes su savo brangiausiais žmonėmis. Tokiomis nuotaikomis ir lūkesčiais į Lietuvą trečiadienio vakarą sugrįžo olimpinė ir dukart pasaulio čempionė Rūta Meilutytė. Praėjusią savaitę Stambule vykusiame pasaulio trumpajame baseine (25 m) čempionate tris medalius iškovojusi 15-metė Lietuvos plaukimo žvaigždė dalyvaus savaitgalį vyksiančiame Lietuvos plaukimo čempionate Anykščiuose, o po to su pasiners į švenčių sūkurį.

R. Meilutytė trečiadienio vakarą grįžo į Lietuvą.<br>L. Pileckas
R. Meilutytė trečiadienio vakarą grįžo į Lietuvą.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Dec 20, 2012, 12:36 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:30 PM

Po sėkmingo pasaulio čempionato Turkijoje Lietuvos plaukimo žvaigždė konkrečių tikslų šalies pirmenybėse sau nekelia. „Tikiuosi pasilinksminti ir gerai praleisti laiką. Taip pat tikiuosi, kad žiūrovams tai bus smagus renginys, juk jie dar nė karto manęs nematė Lietuvoje plaukiant", - oro uoste kalbėjo R. Meilutytė.

Lėktuvu iš Londono Stanstedo oro uosto trečiadienio vakarą į Karmėlavą atskridusi R. Meilutytė paskutinioji iš Lietuvos plaukimo rinktinės sugrįžo į gimtinę. Kiti komandos nariai Lietuvą pasiekė dar pirmadienį.

Karmėlavos oro uosto laukimo salėje pasirodžiusi R. Meilutytė pirmiausiai puolė į jos laukusios močiutės Aldonos Meilutienės glėbį.

Sekmadienį Stambule (Turkija) pasibaigusio 11-ojo pasaulio plaukimo trumpajame baseine (25 m) čempionate R. Meilutytė triumfavo 50 m ir 100 m krūtine varžybose bei užėmė antrąją vietą 100 m kompleksinio plaukimo rungtyje.

„Atidaviau visas jėgas. Labai esu patenkinta savo rezultatais. Žinoma, yra skirtumas, kur plaukti – 25 ar 50 metrų baseine. 25 metrų baseine visai kito lygio varžybos. 50 metrų baseine – pačio aukščiausio lygio varžybos, kokios tik gali būti.

Tai geriausi man metai. Kol kas. Karjeros atžvilgiu tikrai geri metai. Laukiu kitų“, - sakė plaukikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.