EUROLYGA 2023

R. Meilutytės tėvas: „Rūtelė jau priprato prie pergalių ir įvairių pagerbimų“

Geriausia Lietuvos 2012 m. sportininkė plaukikė Rūta Meilutytė netrukus vėl grįš į Lietuvą - trečiadienį Vilniuje „Karolinos“ viešbučio konferencijų centro didžiojoje salėje vyks šventinis 2012 m. geriausiųjų Lietuvos sportininkų pagerbimo vakaras.

R. Meilutytė išrinkta geriausia metų sportininke.<br>J. Stacevičius
R. Meilutytė išrinkta geriausia metų sportininke.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Marytė Marcinkevičiūtė, sportas.info

Jan 7, 2013, 6:13 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:26 PM

„Rūtelė jau priprato prie pergalių ir įvairių pagerbimų, todėl žinią, jog ji išrinkta geriausia metų Lietuvos sportininke, sutiko santūriai, savęs nesusireikšmindama.

„Vis vien malonu, kai tave įvertina ir pagerbia“, - pasakė ji. Gaila, kad man neteks matyti to iškilmingo ir jaudinančio momento, kai Rūtelei bus įteiktas pagrindinis geriausios metų sportininkės prizas. Įsivaizduoju, kaip viskas bus gražu. Aš į Lietuvą grįšiu tiktai vasario 8 dieną“, - sakė olimpinės ir pasaulio čempionės tėvas Saulius Meilutis.

Anot plaukikės tėvo, praėjusieji metai visai jo šeimai buvo ir įspūdingi, ir įtempti, tačiau dar buvo ir užkulisinis gyvenimas, kurio niekas nematė. „Bet emocijos per kraštus veržėsi, tiek visko buvo nuostabaus ir nepakartojamo“, - pridūrė S. Meilutis.

- Ar Rūta Lietuvoje ilgiau pabus?

- Šįkart ne. Pabuvos iškilmėse „Karolinoje“ ir kitos dienos rytą išskris atgal. Rūtelė labai stropi, niekada nepraleidžia treniruočių, todėl prieš pagerbimą ji dar yra numačiusi pasitreniruoti.

Vilniuje kelias laisvas valandas ji praleis su broliais Mindaugu ir Margiriu bei močiute, kuri atvažiuos iš Kauno.

- Kaip abiems su Rūta dabar sekasi Plimute?

- Viskas normaliai. Dienos bėga greitai – nespėji atsikelti, o jau reikia eiti miegoti. Rūtelės gyvenimas ypač intensyvus: mokslas, treniruotės, varžybos. Nepastebėsiu, kaip jinai ir subręs, nes dabar dar vis vien yra vaikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.