EUROLYGA 2023

15-metis D. Bukauskas triumfavo Lietuvos stalo futbolo taurės turnyre

Vasario 2-3 dienomis parodų rūmuose „Litexpo“ vyko svarbiausias metuose stalo futbolo įvykis – Lietuvos taurė. Jame Lietuvos stalo futbolo čempionu pripažintas 15-metis Dovydas Bukauskas, atviroje vienetų kategorijoje triumfavęs prieš Rytį Mitkų rezultatu 3:1. Šis jauniausias turnyro dalyvis taip pat nugalėjo dvejetų rungtyje žaisdamas poroje su Kostu Griška.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:40 PM

Moterų kategorijoje susirungė dešimt geriausių Lietuvos stalo futbolo žaidėjų. Dvejetų varžybose čempionių titulą iškovojo Eglės Vaicekauskaitės ir Ievos Pivoriūnaitės duetas, o stipriausios stalo futbolo žaidėjos vardą vienetų varžybose laimėjo Ieva Čižiūnaitė.

Šiemet Lietuvos taurės nugalėtojams buvo įteikti netradiciniai apdovanojimai – pirmuosiuose „Foosin“ staluose įrengti pinigų skaičiuokliai, kurie siejami su stalo futbolo sporto pradžia Lietuvoje.

Turnyro metu, dalis stalų buvo skirta žiūrovams, norintiems pramokti šio žaidimo subtilybių ir pagrindinių taisyklių, – jiems talkino ir savo patirtimi dalinosi klubo „Foosin“ darbuotojai.

Turnyro organizatoriai taip pat pasirūpino specialiu stalu, pritaikytu vežimėliuose sėdintiems neįgaliesiems, kurie ne tik galėjo stebėti profesionalaus lygio žaidimą, bet ir patys čia pat išbandyti savo jėgas.

Į Lietuvos taurės varžybas, vykstančias trečius metus iš eilės, patenka aukščiausią reitingą praėjusių metų sezone surinkę dalyviai bei skirtinguose Lietuvos miestuose vykusių stalo futbolo čempionatų prizininkai. Šiuo renginiu yra oficialiai užbaigiamas praėjusių metų sezonas ir išaiškinami Lietuvos stalo futbolo čempionai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.