EUROLYGA 2023

Kalnų slidinėjimo žvaigždė L. Vonn po kraupaus kritimo ilgam paliks sportą

Kalnų slidinėjimo žvaigždė Lindsey Vonn antradienį patyrė rimtą traumą per kraupų kritimą pasaulio slidinėjimo čempionato metu Austrijoje. Olimpinė ir dukart pasaulio čempionė susižeidė per didžiausiojo slalomo rungtį. Dideliu greičiu skriejusi sportininkė įpusėjus trasai neišlaikė pusiausvyros ir krito.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2013, 12:10 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:04 PM

Į įvykio vietą atskubėję gydytojai 12 minučių teikė pagalbą sportininkei, vėliau sraigtasparniu sužeista sportininkė buvo nuskraidinta į ligoninę.

Pranešama, kad L. Vonn stipriai susižalojo dešinį kelį, trūko kryžminiai raiščiai. Laimei, daugiau rimtų kūno sužeidimų sportininkė išvengė.

Slalolo supermilžino varžybos dėl stipraus rūko ir blogo matomumo prasidėjo daugiau nei trimis valandomis vėliau nei buvo planuota.

L. Vonn buvo minima kaip pagrindinė šio pasaulio čempionato favorite.

Iki 2014 m. žiemos olimpinių žaidynių Sočyje liko metai. Nuogąstaujama, kad sportininkė gali nespėti laiku išsigydyti traumos arba įgyti gerą sportinę formą iki svarbiausių kitų metų startų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.