EUROLYGA 2023

Lietuvos sambo čempionate favoritai finaluose iškovojo pergales

Balandžio pirmąjį savaitgalį Vilniuje vyko Lietuvos sambo čempionatas žiūrovus sudominęs

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 11, 2013, 1:53 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:06 PM

Favoritais laikomi sportininkai neapvylė savo gerbėjų: triskart pasaulio čempionas Sergejus Grečicha (68 kg), Europos jaunimo čempionė Meda Blažaitytė (60 kg), pasaulio čempionatų prizininkai Viktoras Tomaševičius (74 kg), Radvilas Matukas (82 kg) ir Karina Bičkutė (+80 kg) iškovojo aukso medalius.

Dinamiškomis kovomis žiūrovus džiugino taip pat ir sambo meistrai-veteranai, išnaudodavę varžovo silpnąsias vietas savo naudai. Kovinės sambo dvikovose netrūko smūgių ir skausmingų laužimų. Daugkartinis Lietuvos čempionas S. Grečicha daug nerizikuodamas kovą dėl aukso laimėjo būtent skausmingu rankos laužimu.

„Augantis Lietuvos sambistų profesionalumas, įdomios kovos į vykstančius čempionatus pritraukia vis daugiau žiūrovų.

Susidomėjimas sambo sportu įgauna pagreitį Lietuvoje. Esam įpratę prie nemažo dalyvių skaičiaus, juk dalyvauti šalies čempionate - garbė, tačiau šį kart nustebino ir žiūrovų gausa - įspūdžiais iš 2013 m Lietuvos sambo čempionato dalinosi LSF prezidentas dr. Eduardas Rudas. - Mūsų sambistų kovos aukšto lygio, daug stipraus jaunimo. Balandžio 11-15 dienomis Kipre vyks Europos jaunių ir jaunimo čempionatas, iš kurio tikimės parsivežti ne vieną ir ne du medalius.“

Čempionatu metu įvyko LSF ataskaitinis-rinkiminis susirinkimas. LSF prezidentu patvirtintas dr.Eduardas Rudas. Aptarti ateities planai, biudžetas.

Rokiškio krašto muziejaus atstovas Valius Kazlauskas pristatė video apybraižą apie pirmąjį LSIF prezidentą dr.Pranciškų Eigminą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.