EUROLYGA 2023

R. O'Sullivano kišenėje – dar vienas pasaulio čempiono titulas (video)

Ronnie O'Sullivanas apgynė pasaulio čempiono titulą. Snukerio legenda Šefilde 18:12 nugalėjo Barry Hawkinsą. 37 metų anglas visą laiką žaidė susikoncentravęs, varžovui priartėjus 12:15 jis šovė į priekį ir džiaugėsi penktuoju pasaulio čempiono titulu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:51 AM

„Dar niekas taip manęs nespaudė. Niekaip negalėjau jo atsikratyti, tačiau pats laikiausi ir nepasidaviau. Tai buvo nuostabus finalas“, - kalbėjo R. O'Sullivanas.

R. O' Sullivanas pagerino pasaulio čempionato šimtinių smūgių (kai per vieną priėjimą surenkama 100 ar daugiau taškų) serijų rekordą.

Rekordiniu tapo ir šis finalas – abu snukerio profesionalai pasiekė geriausią rezultatą – jie atliko aštuonis šimtinius smūgius.

„Jis - neįtikėtinas. Kai jis žaidžia, atrodo, kad viskas taip lengva. Tai gąsdina daugumą žaidėjų, todėl džiaugiuosi, kad išlikau žaidime ir jį šiek tiek paspaudžiau. Stengiausi iš visų jėgų, tačiau padariau keletu klaidų daugiau nei Ronnie, o to negali sau leisti“, - teigė B. Hawkinsas.

R. O'Sullivanas yra užsiminęs, kad po pasaulio čempionato ketina baigti karjerą, tačiau kol kas taško jis nepadėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.