EUROLYGA 2023

U. Boltas Paryžiuje bandys nutildyti kritikus

Vienas geriausių pasaulio sprinterių Usainas Boltas šeštadienio vakarą pasirodys Paryžiaus „Stade de France“, kur sieks laimėti „Deimantinės lygos“ 200 m bėgimą.

Greičiausiu pasaulio žmogumi anksčiau tituluotas U. Boltas šiemet nėra nepralenkiamas.<br>AP
Greičiausiu pasaulio žmogumi anksčiau tituluotas U. Boltas šiemet nėra nepralenkiamas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2013, 1:30 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:18 PM

Blankią formą pastaruoju metu demonstruojantis 26 metų jamaikietis bandys atrasti save ir nutildyti kritikus.

Jau mažiau nei už mėnesio prasidės pasaulio lengvosios atletikos čempionatas Maskvoje. Iki jo U. Boltas trokšta pasiekti gerą formą.

„Man reikia aukščiausio lygio pasirodymų. Tada žinosiu, kokiame taške esu ir ne tik kaip galiu lygintis su kitais, bet ir apskritai pamatyti savo galimybes“, - sakė U. Boltas.

Paryžiuje sprinteriui neteks kovoti prieš Tysoną Gay ir Yohaną Blake'ą. Didžiausią iššūkį jam turėtų mesti Londono olimpiados bronzos medalininkas Warrenas Weiras ir Nickelis Ashmeade'as.

Tiesa, U. Boltas labiausiai kovos ne su jais, o su T. Gay rezultatu. Šiemet geriausias 200 m distancijos rezultatas priklauso būtent amerikiečiui (19,74 sek.). U. Boltas atstumą yra įveikęs kiek lėčiau - per 19,79 sek.

Paryžiuje iššūkį U. Boltui mesiančių jamaikiečių W. Weiro ir N. Ashmeade‘o rezultatai - atitinkamai 19,79 ir 20 sek. Pagerinęs T. Gay rezultatą, U. Boltas nutildyti skeptikus.

Apie kritikos strėles Jamaikos sprinteris BBC sakė: „Niekada nesakiau, kad esu nenugalimas. Kai esu puikioje formoje, niekas manęs negali nugalėti, nes žinau savo galimybes. Tačiau pasitaiko traumų, laikotarpių, kai nerandi savęs ir tampi pažeidžiamas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.