EUROLYGA 2023

V.Senkutė - pasaulio jaunių irklavimo čempionato ketvirtfinalyje

Trakuose tęsiasi pasaulio jaunių

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 8, 2013, 3:40 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:46 AM

Ketvirtadienį sėkmingai paguodos plaukime startavo pergalę iškovojusi ir į ketvirtfinalį patekusi vienvietininkė Viktorija Senkutė. Lietuvė pirmajame plaukime sugaišo 10 minučių 24,32 sekundės ir aplenkė visas varžoves.

Nepasisekė vaikinų porinę keturvietę irklavusiems Armandui Kalmeliui, Dovydui Nemeravičiui, Lukui Virganavičiui bei Linui Bernotui, kurie trečiajame paguodos plaukime aplenkė tik vienus varžovus ir liko ketvirtoje vietoje bei toliau tęs kovą tik C/D grupių pusfinalyje.

Ketvirtadienį ryte pirmoji iš lietuvių atrankos varžybose startavo aštuonvietės su vairininku įgula - Jonas Mockevičius, Tautvydas Vaitkūnas, Jurgis Jurgilevičius, Mantas Muliuolis, Saulius Ilonis, Gediminas Girdvainis, Mantas Malakauskas, Rokas Gedrimas ir Dovydas Donskis. Trečiajame atrankos plaukime Lietuvos irkluotojai 2000 m distanciją įveikė per 6 minutes 17,91 sekundės ir, aplenkę Danijos (6:34,69) bendraamžius, užėmė trečiąją vietą bei pateko į pusfinalį.

Nesėkmingai paguodos plaukimuose startavo pirmosios dvi Lietuvos įgulos: vaikinų pavienė keturvietė (Povilas Poškus, Simonas Gedmontas, Matas Lukoševičius, Petras Poškus) savo plaukime liko šešta ir tęs kovą C finale (dėl 13-18 vietų), o vaikinų pavienė dvivietė (Povilas Stankūnas ir Tomas Rakauskas) pirmajame paguodos plaukime tenkinosi ketvirtąja pozicija ir toliau varžysis tik E finale (dėl 19-22 vietų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.