EUROLYGA 2023

I.Dumbauskaitė: „Nereikia ieškoti pateisinimų, šiandien laimėjo geresnės“

Tinklininkės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė Vilniuje vykusiame Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio čempionate medalių neiškovojo.

M.Povilaitytė ir I.Dumbauskaitė pralaimėjo austrėms.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
M.Povilaitytė ir I.Dumbauskaitė pralaimėjo austrėms.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2013, 4:41 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:37 AM

Lietuvės, palaikomos pilnų tribūnų tinklinio gerbėjų, 1:2 (21:23, 21:15, 19:21) pralaimėjo austrėms seserims dvynėms Nadine ir Teresai Strauss.

„Ko pritrūko? Drąsos. Kai rezultatas buvo 14:12 niekaip nesugebėjome užbaigti. Niekada nesu buvusi ketvirta. Visada sakiau, kad tai pati blogiausia vieta. Geriau būti penktai ar devintai. Taip ir yra“, - po pralaimėjimo sakė I.Dumbauskaitė.

Trečiajame sete, kai rezultatas buvo 20:19 austrių naudai, teisėja užfiksavo, kad M.Povilaitytė lietė tinklą ir tašką įskaitė varžovėms. Austrėms pergalę lėmęs sprendimas buvo sutiktas švilpimu.

„Nežinau kaip ten buvo, nebuvau Monikos vietoje. Tačiau anksčiau ji sušvilpė, kad aš liečiau tinklą, o aš žinau, kad tikrai jo neliečiau. Dėl paskutinio epizodo reikia klausti Monikos, bet teisėjos klaidų tikrai buvo. Nors nereikia ieškoti pateisinimų, šiandien laimėjo geresnės“, - tarė I.Dumbauskaitė.

I.Dumbauskaitė ir M.Povilaitytė sekmadienį žaidė trejas rungtynes. Ankstų rytą jos turėjo kovoti dėl vietos pusfinalyje. Ketvirtfinalio mačas dėl kilusios audros buvo nukeltas iš šeštadienio. „Aš tikrai nebuvau geriausios formos. Kas matė varžybas, tas žino. Kojos nelaikė. Šiaip turėjau įvairių sveikatos bėdelių ir jos išlindo šiandien kartu su nuovargiu. Bet čia ne pateisinimas“, - sakė tinklininkė.

Pusfinalyje lietuvės 1-2 (21:14, 16:21, 11:15) nusileido bendraamžėms lenkėms Karolinai Baran ir Jagodai Gruszczynskai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.