EUROLYGA 2023

Pirmasis sporto klubas sostinės Pilaitės rajone atidarytas bėgimu

Šeštadienį pirmo sporto klubo sostinės Pilaitės rajone atidarymas prasidėjo neįprastai – „Cross Country“ bėgimu. Dalyvauti bėgime panūdo ne tik Pilaitės, bet ir sostinės gyventojai iš kitų miesto rajonų.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Valentinavičius

Aug 31, 2013, 4:59 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:31 PM

Bėgimą organizavę naujojo sporto ir laisvalaikio klubo „Goodlife“ savininkai teigia, kad juo norėta ne tik pritraukti lankytojus, bet parodyti, kad šis klubas išskirtinis – skirtas visai šeimai. Mat sporto klube įrengti ne tik treniruokliai, bet ir žaidimų kambarys vaikams.

Kube apsilankę tėveliai savo atžalas galės palikti žaidimų kambaryje, kuriuos prižiūrės klubo „Goodlife“ auklė, o pasportavę mėgautis laisvalaikio zonoje – vaišintis kava, šviežiomis sultimis. Sporto ir laisvalaikio klubas, įsikūręs prekybos centre „Pupa“ pradės veikti nuo rugsėjo 1-osios.

Atidarymo šventėje dalyvavę vilniečiai galėjo varžytis bėgdami 5 km ir 10 km nuotolį. Buvo organizuotas ir vaikų ik 12 metų amžiaus bėgimas. Vaikai varžėsi bėgdami 1 km nuotolį.

Bėgimo trasa driekėsi vaizdingu kraštovaizdžiu, unikaliu savo vaizdais ir potyriais. „Cross Country“ bėgimas unikalus tuo, kad mėgėjai galėjo išvysti įspūdingas Pilaitės apylinkes – senąjį Pilaitės dvarą, malūną.

13,8 kvadratinių kilometrų plote įsikūrusioje Pilaitės seniūnijoje gyvena apie 20 tūkst. gyventojų. Seniūnija yra Vilniaus miesto šiaurės vakaruose, dešiniajame Neries krante. Šiame sostinės rajone – net du ežerai – Gilužio ir Salotės.

Senojoje Pilaitėje yra atstatytas įspūdingas vandens malūnas su įrengimų ir girnapusių ekspozicija, du piliakalniai ir dvaro sodyba.

Nors Naujoji Pilaitė pradėta statyti apie 1992 metus, joje veikia dvi vidurinės mokyklos, tačiau infrastruktūra išvystyta menkai. Tik 2008 metais pastatytas pirmasis prekybos centras, atidaryta poliklinika ir tik po 20 metų įkurtas pirmasis sporto klubas „Goodlife”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.