EUROLYGA 2023

Lietuvos regbio čempionate – šiauliečių pergalė 94:0

Savaitgalį baigėsi pirmasis Lietuvos regbio-15 čempionato turas. Po reguliariojo sezono kovų paaiškėjo, kurie keturi geriausi šalies klubai kovos dėl apdovanojimų. Šiauliams atstovaus net du klubai – Šiaulių „Vairas-Jupoja“ ir „BaltRex“. Finaliniame etape taip pat žais Kauno „Ąžuolas-Tauras“ ir Plungės „Perkūnas“.

Šiauliečiai pirmauja Lietuvos regbio čempionate.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Šiauliečiai pirmauja Lietuvos regbio čempionate.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2013, 11:16 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:58 PM

Paskutinėse pirmojo rato rungtynėse čempionato lyderis Šiaulių „Vairas-Jupoja“ net 94:0 (47:0) sutriuškino iki tol solidžiai žaidusius Plungės „Perkūno“ regbininkus. Nugalėtojų treneris Sigitas Kukulskis teigė, kad nenori nuvertinti varžovų, kurie dar gali atsigriebti kitame etape.

Kitose rungtynėse „Šiauliai“ nusileido gerą formą demonstruojančiam Kauno „Ąžuolui-Taurui“ 10:34 (0:17). Šis pralaimėjimas lėmė, kad „Šiauliai“ pasitraukė iš tolimesnės kovos.

Trečiosiose rungtynėse užvirė tiesioginė kova dėl patekimo į kitą etapą tarp Vilniaus VRA ir Šiaulių „BaltRex“. Po šiauliečių pergalės 92:3 (45:0) abi komandos turėjo po aštuonis taškus, bet kadangi tarpusavio susitikimą laimėjo „BaltRex“ jie ir keliauja į kitą etapą.

Antrasis etapas prasidės jau rugsėjo 7 dieną, šeštadienį, kai Šiaulių derbyje susitiks Šiaulių „Vairas-Jupoja“ ir „BaltRex“ klubai. Kitose rungtynėse Kauno „Ąžuolas-Tauras“ žais su Plungės „Perkūnu“.

Lietuvos regbio-15 čempionate taškų dalybos vyksta šiuo principu: pergalė – 3 taškai, lygiosios – 2 taškai, pralaimėjimas – 1 taškas. „Šiaulių“ ir „BaltRex“ klubams už pasitraukimą iš čempionato buvo atimti šeši taškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.