EUROLYGA 2023

A.Butkevičius tikina, kad lėšų sportininkų premijoms nepristigs

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius tikina, kad pinigų medalius į Lietuvą parvežusių sportininkų premijoms tikrai pakaks.

A.Butkevičius tikina, kad sportininkų premijoms pinigų pakaks.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
A.Butkevičius tikina, kad sportininkų premijoms pinigų pakaks.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 4, 2013, 4:36 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:43 PM

„Kiek žinau, Kūno kultūros ir sporto departamentas skaičiuoja (kiek lėšų prireiks premijoms, - ELTA). Džiaugiamės sportininkų pasiekimais ir tikrai su sportininkais bus atsiskaityta už jų pasiektus rezultatus“, - trečiadienį po Vyriausybės posėdžio patikino Premjeras.

Paklaustas, ar nuogąstavimai, jog Vyriausybė dėl lėšų trūkumo galėtų sumažinti sportininkams išmokamas premijas, A.Butkevičius buvo kategoriškas.

„Ne, tikrai mes nemažiname ir nesiruošiame to daryti“, - sakė Premjeras.

Planetos irklavimo čempionate Pietų Korėjoje aukso medalius porinių dviviečių valčių finale iškovojo irkluotojos Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė, o sidabro medaliais pasipuošė porinę dvivietę valtį irklavę Rolandas Maščinskas bei Saulius Ritter.

Pasaulio jaunimo plaukimo čempionate keturis aukso ir vieną sidabro medalį iškovojo Rūta Meilutytė, sidabro medalį laimėjo plaukikas Danas Repšys, o dar vienas sidabro medalis atiteko Lietuvos rinktinei. Aukso medalius iš Taivano parvežė ir penkiakovininkai Laura Asadauskaitė bei Justinas Kinderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.