EUROLYGA 2023

Seimo pirmininko taurę laimėjo golfo žaidėjas K.Baliukonis

Sekmadienį „Sostinių golfo klubas“ surengė turnyrą Seimo pirmininko taurei laimėti. Tikimasi, kad pirmą kartą vykęs turnyras bus rengiamas kasmet ir taps gražia tradicija.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

2013-09-08 20:19, atnaujinta 2018-03-01 12:20

Lietuvoje sparčiai populiarėjantis golfas į turnyrą sutraukė geriausius žaidėjus. Tarp jų – ir jaunimo. Tai tik įrodo, kad šis sportas – ne tik senjorų, bet ir jaunų žmonių žaidimas.

„Golfas – ir verslininkų, ir šeimos sportas. Aš pats žaidžiu jau daugiau nei 10 metų, man kompaniją dažnai palaiko žmona ir penkiametis sūnus“, – pasakojo „Sostinių golfo klubo“ direktoriaus pavaduotojas Tomas Pranevičius.

Lietuvos golfo laukais džiaugėsi ir į turnyrą atvykęs Kazachstano ambasadorius Lietuvoje Bauržanas Muchamedžanovas. Jau daugiau nei 10 metų golfą žaidžiantis diplomatas pasakojo, kad jo šalies prezidentas labai palaiko visus politikus, kurie laisvalaikį praleidžia golfo laukuose.

„Jūsų laukai – nuostabūs, čia labai graži gamta ir puikūs žmonės. Šiandien žaidžiau golfą su Seimo pimininku, puikiai praleidau laiką, tačiau šįkart mano rezultatas ne pats geriausias“, – šypsojosi ambasadorius.

Per apdovanojimų ceremoniją Seimo pirmininko vardo taurė buvo įteikta devyniolikmečiui golfo žaidėjui Kornelijui Baliukoniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.