EUROLYGA 2023

Europos centro golfo aikštyne taikliausias buvo 14-metis G.Markevičius

Europos centro golfo klube surengtame Lietuvos golfo federacijos taurės turnyre pagrindinius prizus - didžiąsias taures iškovojo 14-metis Gediminas Markevičius ir Saulė Jarašūnaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2013, 11:58 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:10 AM

64 golfo žaidėjai susirungė paskutinėse šio sezono Lietuvos golfo federacijos rengiamose svarbiausiose varžybose.

Priešpaskutinis rugsėjo savaitgalis lepino dalyvius geru oru ir gražia gamta. Lietuvos golfo federacijos prezidentas Rolandas Dovidaitis pasidžiaugė, kad golfas griauna stereotipus Lietuvoje. Vis daugiau žmonių susidomi šia olimpine sporto šaka, žaidėjai tobulėja, o rezultatai gerėja.

Pats geriausias pavyzdys - taurės laimėtojas G.Markevičius. Jis atkaklioje kovoje nugalėjo solidžius savo varžovus ir iškovojo didžiąją. Perspektyvaus lietuvio rezultatas 18 duobučių lauke - 152 smūgiai.

Antroje vietoje likęs Pierre'as Norgrenas džiaugėsi, kad žaidė vienoje grupėje su G.Markevičiumi ir daug ko pasimokė iš jaunojo kolegos“ „Jo žaidimas fantastiškas! Aš labai patenkintas, kad ne tik laimėjau antrąją vietą, bet ir gavau labai naudingų golfo pamokų...“

Taurės laimėtojas G.Markevičius buvo kuklus: „Šįkart man sekėsi, nuotaika pakili, aš laimingas, kad nugalėjau, bet... Juozas Budrikis taip pat žaidė puikiai, tačiau jo nelydėjo sėkmė ir jis liko trečias, bet kitą kartą, tikiu, kad J.Budrikis laimės, nes jis labai gerai žaidžia.“

Moterų grupėje didžiąją taurę namo išsivežusi S.Jarašūnaitė teigė nesitikėjusi tokios sėkmės - tiesiog dėkojo savo šeimai ir draugams už palaikymą.

Antroji vieta atiteko Rasai Butrimaitei, o trečioje vietoje liko Indrė Reklevičienė.

Mažoji taurė atiteko Dariui Mamkui, antra liko Audronė Butkevičienė, o trečias - Dakaro dykumų maratonuose dalyvavęs žinomas lenktynininkas Aurelijus Petraitis. Moterų grupėje Mažąją taurę laimėjo Indrė Reklevičienė.

Turnyro vyriausiasis teisėjas Gediminas Mamkus pasidžiaugė gražiais atskiro prizo vertais P.Norgren ir E.Antanaičio smūgiais: „Darbo man šįkart nebuvo daug - viskas vyko labai sklandžiai.“

Pagrindinės Lietuvos golfo federacijos rėmėjos bendrovės „Ergolain“ atstovai patys dalyvavo turnyre ir sakė, kad verta remti šią sporto šaką, nes per golfo varžybas ne tik patiri malonumą stebėdamas varžybas, bet ir susitinki su draugais, mėgaujiesi bendraminčių kompanija ir gera nuotaika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.