EUROLYGA 2023

Vilniuje startuos jau trečius metus rengiama „Sporto mugė 2013“

Šeštadienį Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ šurmuliuos didžiausias sporto renginys sostinėje – „Vilniaus Sporto mugė 2013“. Trečius metus rengiamoje mugėje šiemet bus dar daugiau dalyvių nei pernai, o lankytojai galės susipažinti su įvairiomis sporto mokyklomis, būreliais, klubais, sporto federacijomis, dalyvauti įvairiose treniruotėse, klausyti pranešimų ar bendrauti su žinomais sportininkais. „Vilniaus Sporto mugę 2013“ organizuoja VšĮ „Sveikas miestas“. Renginį globoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Susipažinti su daugiau nei 160 „Vilniaus Sporto mugės 2013“ dalyviais bus galima dvejose parodų centro salėse (IV ir III).<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Susipažinti su daugiau nei 160 „Vilniaus Sporto mugės 2013“ dalyviais bus galima dvejose parodų centro salėse (IV ir III).<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 3:28 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:41 PM

„Rengdami masinius sporto renginius siekiame ne tik supažindinti tautiečius su kuo daugiau įvairesnių sporto užsiėmimų, bet ir ugdyti sveiką įprotį sportuoti nuo mažų dienų. Džiaugiamės, kad pastaruoju metu šalyje atsiranda vis daugiau talentingų, šalies vardą garsinančių jaunųjų sportininkų ir tikime, jog ši mugė gali būti paskata bei puiki galimybė išsirinkti tai, kas artima tiek vaikui, tiek suaugusiam,“ – sako „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas.

„Vilniaus Sporto mugėje 2013“ savo veiklą pristatys Kubos, gatvės, rytietiškų, tribal šokių mokyklos, baleto bei meninės gimnastikos mokyklos. Lankytojai galės susipažinti su Okinavos Goju-ryu, Kyokushin karatė, Vietnamo tradicinio kovos meno Niat Nam, Aikido, Bujinkan, tradicinio Ušu, Capoeira kovos menų mokyklomis. Savo pasirodymus rengs lindyhop, house, b-boy, hip hop ir kt. stilių šokių klubai. Mugės lankytojai taip pat galės susipažinti ir su krepšinio, futbolo, teniso, golfo, lengvosios atletikos, ekstremalaus ir vandens sporto bei daugeliu kitų sporto šakų mokyklomis.

„Sporto mugės“ metu lankytojai galės gyvai pabendrauti su treneriais, stebėti įvairias parodomąsias programas, klausyti pranešimų apie sveikatos puoselėjimą ir ilgaamžiškumą, mankštą, taisyklingą laikyseną. Pranešimų zonoje savo žiniomis, patirtimi ir patarimais dalinsis žinomi šalies sportininkai.

Susipažinti su daugiau nei 160 „Vilniaus Sporto mugės 2013“ dalyviais bus galima dvejose parodų centro salėse (IV ir III). Ketvirtoje salėje pagal atskiras sporto šakas bus įrengtos turnyrų, kovos menų sporto, komandinių ir individualaus sporto šakų, taip pat žiemos sporto šakų zonos. Įrengtoje tikroje nuotykių trasoje lankytojai galės dalyvauti „UNO Park“ laipiojimo varžybose. Trečioje salėje vyks dviračių paroda, prekyba bei išpardavimai, o specialioje sporto prekių ir įrangos zonoje vyks naujų laisvalaikio bei sporto aprangos kolekcijų pristatymai, specialistų konsultacijos. Šiais metais ant „Didžiosios scenos“ (III salės) vyks išties įspūdinga sporto klubų parodomoji programa, o ketvirtoje salėje mugės lankytojai galės stebėti kovos menų atstovų pasirodymus.

Jau trečius metus vyksianti „Vilniaus Sporto mugė 2013“ šiemet rengiama kartu su pirmąkart Lietuvoje organizuojamu pasauliniu sporto festivaliu „Nike konvencija, įkvėpta IMPULS“ ir 18-ąja tarptautine, odontologijos, bendrosios medicinos ir sveikatingumo paroda „Baltmedika 2013“. Pernai mugę aplankė 10 tūkst. žmonių, tad organizatoriai tikisi, jog šiemet renginys pritrauks dar daugiau lankytojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.