EUROLYGA 2023

M.Pacquiao savo pergalę ringe skyrė tėvynei - Filipinams

Manny Pacquiao per vieną vakarą nutildė skeptikus, pradžiugino gerbėjus ir įkvėpė Filipinus, palaužtus po didžiulio taifūno.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-24 11:27, atnaujinta 2018-02-20 04:44

Gruodžio mėnesį 35-ąjį gimtadienį švęsiantis nepailstantis boksininkas iš Filipinų nugalėjo amerikietį Brandoną Riosą.

Pergalę M.Pacquiao, kuriam po pastarųjų pralaimėtų kovų buvo prognozuojamas karjeros saulėlydis, iškovojo vienbalsiu sprendimu. Filipinietis demonstravo geresnius kovos įgūdžius ir tiksliau smūgiavo už varžovą. Dvikova truko dvylika raundų. M.Pacquiao pergalę iškovojo taškais 120-108, 119-109 ir 118-110.

M.Pacquiao kovą stebėjo milijonai gerbėjų visame pasaulyje, o Filipinuose rinkosi tūkstantinės minios, stebėjusios boksininkų akistatą per specialiai įrengtus ekranus.

Jie išvydo, kaip M.Pacquiao atsakė kritikams – kovotojas pademonstravo nuostabią formą. Jis kaire ranka nuolat smūgiavo savo varžovui į pasmakrę, nosį, kūną ir akis. Vėlesniuose raunduose B.Rioso veidas buvo nubrozdintas, kraujavo.

Šia dvikova M.Pacquiao pasauliui pranešė, kad pralaimėjimas Juanui Manueliui Marquezui, patyrus nokautą, nieko nereiškia.

„Mane ką tik sumušė vienas geriausių kovotojų pasaulyje, - po dvikovos sakė B.Riosas. - Jis labai greitas, smūgiuoja įvairiausiais kampais. Su juo labai sunku kovoti.“

M.Pacquiao savo pergalę skyrė Filipinams.

„Šios pergalės esmė ne mano sugrįžime, - dar būdamas ringe sakė M.Pacquiao. - Mano pergalės – mano tautos atsitiesimo po nacionalinės tragedijos simbolis. Mano kelionė tęsis. Jau esu sakęs, kad mes pakilsime ir tai nutiko.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.