EUROLYGA 2023

Elektrėnų „Energija“ džiūgauja dėl savo žaidimo

Elektrėnų „Energija“ vėl stoja į Baltarusijos aukščiausios lygos dvikovas – šįkart namų aikštėje priims vienus čempionato autsaiderių Vitebsko „Vitebsk-2“ (10 tšk., 12 vieta) ledo ritulininkus. Tai bus trečiosios–ketvirtosios lietuvių rungtynės per septynias dienas.

Lietuviai Baltarusijos čempionate žengia antri.<br>R.Mikalkevičiūtės nuotr.
Lietuviai Baltarusijos čempionate žengia antri.<br>R.Mikalkevičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-06 10:19, atnaujinta 2018-02-19 23:07

„Energija“ po 26 sužaistų rungtynių, surinkusi 57 taškus žengia antroje turnyro lentelės vietoje ir nuo pirmoje vietoje esančių Soligorsko ledo ritulininkų atsilieka 5 taškais, tačiau lyderiai yra sužaidę dviem rungtynėms daugiau.

Vienas komandos lyderių ir žaidžiantis treneris Dovydas Kulevičius: „Šiuo metu mūsų komanda demonstruoja tikrai labai gerą žaidimą ir tai atsispindi turnyrinėje lentelėje. Turime tikslą iki naujų metų laimėti visas rungtynes, o tai leistų šoktelėti ir į pirmąją vietą. Žinoma, lengva nebus, nes paskutines ketverias šių metų rungtynes žaisime be jaunimo, kurie pateks į Lietuvos rinktinę, taip pat turime traumuotų žaidėjų.“

„Energija“ yra lyderė lygoje pagal laimėtų rungtynių skaičių namų arenoje, kas tai įtakoja? Visų pirma tai žaisti savo namuose, savo žiūrovams ir yra pagrindinis mūsų tikslas, o kai matai patenkintus sirgalius ar išgirsti jų komplimentus – nėra kur trauktis, reikia laimėti!

Penktadienio ir šeštadienio rungtynėse dėl patirtos nosies traumos nedalyvaus Justinas Vėželis, Tomą Vyšniauską užpuolė sinusitas, o Dominyką Bisturį gripas. Vytautui Jagelavičiui atsinaujino lūžusio piršto skausmai.

Rezultatyviausių komandos žaidėjų sąraše į 1 vietą įsiveržė Paulius Gintautas su 49 taškais (30 įvarčių ir 19 perdavimų). „Energijos“ puolėjas pagal pelnytų įvarčių skaičių yra lyderis visoje Baltarusijos aukščiausioje lygoje. Tarp gynėjų tiek komandoje tiek visoje lygoje rezultatyvumu išsiskiria Rolandas Aliukonis surinkęs 24 taškus (2 įv. ir 22 perdavimai).

Elektrėnų „Energija“ – Vitebsko „Vitebsk-2“

Gruodžio 06 d. penktadienis 19.00 val. Elektrėnų ledo rūmai

Gruodžio 07 d. šeštadienis 13.00 val. Elektrėnų ledo rūmai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.