EUROLYGA 2023

Dvidešimtmečių ledo ritulio rinktinė vėl pralaimėjo latviams

Trečiajame kėlinuke ekipos nepasižymėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-12-11 22:09, atnaujinta 2018-02-19 21:06

Lietuvos rinktinė pirmavo po Mauro Baltrukonio įvarčio (05:23), tačiau latviai dar pirmajame kėlinyje rezultatą išlygino.

Antrajame kėlinyje jaunieji Rygos klubo žaidėjai įmušė keturis įvarčius, į ką lietuviai atsakė Danieliaus Bogdziulio (29:47) tiksliu smūgiu.

Trečiajame kėlinuke ekipos nepasižymėjo.

Po šios nesėkmės Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris latvis Aigaras Ciprusas nebuvo patenkintas rinktinės žaidimu.

„Šįsyk žaidėme prasčiau nei pirmojoje dvikovoje. Gal jautėsi nuovargis, gal komanda nesusikaupė, tačiau žaidėme ne taip kaip turėtume. Žinoma, ir laimėti nebuvo būtina, svarbiau išbandyti penketus ir taktinius variantus, tad dėl pralaimėjimo nepergyvename“, - po dvikovos sakė A.Ciprusas.

Trenerių štabo sprendimu, rinktinę paliko Niujorko „Islanders juniors“ komandos gynėjas Deividas Četvertakas ir paaiškėjo komandos galutinė sudėtis.

„D.Četvertakas į rinktinę atvyko kaip gynėjas, tačiau man jis labiau tinka kaip puolimo grandies žaidėjas, kur didžiulė konkurencija. Deja, tačiau puolėjų ir taip turime nemažai, tad teko atsisveikinti su Deividu. Tačiau, tai dar jaunas žaidėjas, jam tikrai dar viskas prieš akis“, - sakė A.Ciprusas.

Pirmąsias šių komandų kontrolines rungtynes antradienį lietuviai pralaimėjo 4:6 (1:3, 2:2, 1:1).

Lietuvos jaunimo rinktinė penktadienį išvyksta į Vengriją, kur sekmadienį (16.30 val.) rungtynėmis su šeimininkais startuos pasaulio čempionato II diviziono A grupės varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.