EUROLYGA 2023

Ar lietuvius išjudins „LTeam“ žiemos sporto šakų festivalis?

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) likus savaitei iki Sočio žiemos olimpinių žaidynių Ignalinoje surengs „LTeam“ žiemos olimpinį sporto festivalį, kuriame pristatys šalyje veikiančias žiemos sporto federacijas ir sporto šakas.

Vasario 1-2 d. Ignalinoje laukiama 20 tūkst. sporto mėgėjų.<br>V.Balkūno nuotr.
Vasario 1-2 d. Ignalinoje laukiama 20 tūkst. sporto mėgėjų.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2014, 1:25 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:37 PM

Planuojama, kad šį renginį aplankys iki 20 tūkst. sporto mėgėjų. Orų prognozės vasario 1-2 dienoms yra palankios žiemos sporto veiklai.

Kartu vyks ir Žalgirio“ draugijos žiemos sporto, taip pat planuojama pristatyti filmą apie olimpinį biatlono čempioną Algimantą Šalną.

Festivalio svečius pasitiks efektingai apšviestos slidinėjimo trasos, esant palankiam orui bus įrengtos čiuožinėjimui ir ledo rituliui parengtos aikštelės, vyks koncertai ir profesionalių sportininkų parodomosios programos.

Pasak Lietuvos olimpinio fondo direktoriaus Vitalijaus Vasiliausko, nors lietuviai į žiemos sportą įsitraukia vangiai, vasarį vykstant žiemos olimpinėms žaidynėms turėtų išaugti jų susidomėjimas šio sporto šakomis. Pagrindinis pristatomo projekto tikslas – per artimiausias savaites į žiemos sportą aktyviai įtraukti kuo daugiau gyventojų. „Tikimės, kad atvirų durų dienos Lietuvos žiemos sporto centruose suteiks ne tik progą išmėginti slides ar pačiūžas, bet ir paskatins būti aktyvesniais visu šaltuoju metų laiku. Be to, įgijus asmeninės patirties ant ledo arba čiuožimo trasoje, sekti sportininkų pasirodymą žiemos olimpinėse žaidynėse vasarį taps dar įdomiau“, – sakė V.Vasiliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.