EUROLYGA 2023

R.Meilutytės treneris J.Ruddas: „Sukčiai niekada nelaimi“

„Sukčiai niekada nelaimi“, - tokiais žodžiais žinią, kad Julija Jefimova pagauta vartojus dopingą, sutiko Jonathanas Ruddas. Rūtos Meilutytės treneris ne kartą šiais metais gyrė Rusijos plaukikę, kuri yra pagrindinė R.Meilutytės varžovė.

J.Ruddas socialiniame tinkle „Facebook“ parašė: „Sukčiai niekada nelaimi“.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
J.Ruddas socialiniame tinkle „Facebook“ parašė: „Sukčiai niekada nelaimi“.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 12:45 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:22 AM

Tačiau sužinojęs apie tai, kad Rusijos žiniasklaida paviešino informaciją apie J.Jefimovą ir dopingą, treneris buvo griežtas, parašydamas žinutę socialiniame tinkle „Facebook“.

R.Meilutytė su J.Jefimova ypač aštriai kovojo gruodį vykusiame Europos čempionate. Tuomet rusė nugvelbė aukso medalį iš lietuvės 50 m plaukimo krūtine rungtyje.

„Julija neįtikėtinai atgimė. Ji sukaupė labai daug patirties, tačiau per pastaruosius porą sezonų iš esmės pakeitė savo plaukimo stilių.  2010-ųjų Europos čempionate Budapešte ji sukeldavo žymiai daugiau bangų, o dabar tiesiog skrenda vandeniu. Ji tarsi iš naujo atrado save ir dabar plaukia žymiai plokščiau“, - apie Rusijos plaukikę gruodį kalbėjo J.Ruddas.

R.Meilutytė ne kartą yra sakiusi, kad konkurencija ją tik stumia į priekį, o štai pati J.Jefimova Rusijos žiniasklaidai anksčiau pareiškė, kad lietuvė greitai prieis galimybių pabaigą.

„Manau, kad jai jau nedaug beliko“, - tvirtino J.Jefimova.

Už dopingo vartojimą ji turėtų būti nušalinta dvejiems metams ir prarasti keturis aukso bei vieną sidabro medalį iš 2013 metų Europos čempionato trumpajame baseine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.