EUROLYGA 2023

Baltarusiai Sočyje vilkės lietuvišką „Audimo“ aprangą

Lietuvos olimpiečių delegacija Sočio žiemos olimpinėse žaidynėse nebus vienintelė, kuri vilkės mūsų šalies bendrovės „Audimas“ pagamintą aprangą. Trečiadienį Baltarusijos olimpinei rinktinei buvo pristatyta taip pat „Audimo“ sukurta sportinės aprangos kolekcija – tik su šios šalies simbolika.

Baltarusijos olimpiečiams patiko „Audimo“ sukurta kolekcija.<br>noc.by nuotr.
Baltarusijos olimpiečiams patiko „Audimo“ sukurta kolekcija.<br>noc.by nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2014, 7:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:32 AM

Baltarusijos olimpinio komiteto būstinėje Minske susirinkę olimpiečiai liko patenkinti tuo, ką pamatė ir išbandė.

„Viskas klasiška! Kokybe ir dydžiais esame patenkinti. Viskas patinka: puikiai atrodo ir ornamentai, ir modeliai. Turėsime aprangą visiems atvejams. Norime kuo greičiau apsirengti“, – linksmai kalbėjo viena didžiausių Baltarusijos vilčių Sočyje biatlonininkė Darja Domračiova.

Prieš ketverius metus Vankuveryje ji iškovojo bronzą.

Baltarusijos olimpinis komitetas už profesionalumą kuriant aprangas įteikė padėkas „Audimo“ bendrovės direktorei Jurgitai Būdienei ir bendrasavininkiui Rimvydui Povilaičiui.

***

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų žiemos olimpinių žaidynių Sočyje oficiali transliuotoja. Jau nuo vasario 8 dienos stebėkite įdomiausias varžybų transliacijas gyvai ir internete: tv.lrytas.lt. Karščiausias naujienas apie Sočio olimpiadą sekite jau dabar „Lietuvos ryto“ televizijos laidose „Olimpinių žaidynių pirmadieniai“ kiekvieną pirmadienį 21.45 val. ir „Ar žinai, kad?“ darbo dienomis 17 val. 20 min. ir 18 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.