EUROLYGA 2023

Dėl neramumų Kijeve Elektrėnų „Energija“ nevyksta į Ukrainą

Baltarusijos ledo ritulio čempionate dalyvaujančių Elektrėnų „Energijos“ ir „Kremenčiug“ (Ukraina) klubų dvikova neįvyks. Dėl neramumų Ukrainoje nutarta, kad žaisti per 300 km nuo Kijevo nutolusiame Kremenčiugo mieste – nesaugu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 9:21 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:16 PM

„Klubo narių susirinkimas nusprendė nerizikuoti sportininkų saugumu, tam pritarė ir Baltarusijos ledo ritulio federacija, todėl informavome ukrainiečius, kad planuotų namų aikštės rungtynes neutralioje arenoje Baltarusijoje“, - teigia vienas iš klubo vadovų Petras Nausėda.

„Kremenčiug“ atstovai rungtyniauti neutralioje arenoje neranda galimybių ir tikisi, kad iki Baltarusijos lygos reguliariojo sezono pabaigos neramumai Ukrainoje baigsis, o klubai sutiks atvykti.

Antrąją ilgosios išvykos dalį Elektrėnų „Energija“ (40 rungt. 85 tšk. 3 vieta) pradės šiandieną išvyka į Gomelį, kur laukia dvejos sunkios rungtynės su „Gomel-2“ ledo ritulininkais (42 rungt. 80 tšk. 6 vieta).

Elektrėnuose komandos buvo susitikusios dukart, o aikštės šeimininkams pavyko pasiekti pergalę minimaliu rezultatu 3:2 ir 4:3.

Apie išvykos rungtynes žaidžiantysis treneris Dovydas Kulevičius: „Komandai dabar nėra lengva – turime traumuotų žaidėjų, keli veteranai dėl asmeninių priežasčių negalės padėti komandai. Gomelis „lipa ant kulnų“ ir aišku sieks pergalės, bet mes važiuojame to paties. Privalėsime žaisti ypatingai susikaupę nuo pirmų minučių. Daug priklausys nuo vartininko žaidimo ir mūsų kiekybinės daugumos išnaudojimo“.

Elektrėnų „Energija“ ir „Gomel-2” susitiks vasario 4 ir 5 dienomis Gomelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.