EUROLYGA 2023

Į bokso turnyro Azerbaidžane finalą pateko du lietuviai

Azerbaidžano sostinėje Baku tęsiasi 7-asis tarptautinis bokso turnyras „Great Silk Way “, kuriame du Lietuvos rinktinės nariai pateko į finalą.

Finale kausis T.Pivorunas ir T.Tamašauskas.<br>Bokso federacijos nuotr.
Finale kausis T.Pivorunas ir T.Tamašauskas.<br>Bokso federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2014, 5:37 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:31 PM

Svorio kategorijoje iki 75 kilogramų, Tomas Pivorunas rezultatu 2:1, pranoko azerbaidžanietį Parvizą Huseinovą, o Tadas Tamašauskas (91 kg.) analogišku rezultatu pelnė pergalę prieš taip pat Azerbaidžano bokso mokyklos auklėtinį Omarą Omarovą.

Sekmadienį finale abu lietuviai ir vėl kausis prieš varžybų šeimininkus. T.Pivorunas susigrums su Kamranu Sahsuvarliu, tuo tarpu T.Tamašauskas pirštines surems su Heydaru Heydarovu.

Kiek anksčiau pirmas kovas pralaimėjo ir iš varžybų pasitraukė Edgaras Skurdelis (60 kg.), Vitalijus Volkovas ir Vladimiras Milevskis (abu 81 kg.).

„Esu labai patenkintas vaikinais, kurie atidavė visas jėgas, kad pelnytų šias sunkias pergales prieš vietinius. Rytoj mūsų vėl laukia kovos prieš Azerbaidžano kovotojus. Dėsime visas pastangas, kad į Lietuvą parvežtume aukso medalius“, – kalbėjo rinktinės treneris Vladimiras Bajevas.

Šiemet turnyre startavo 113 kovotojų iš Ukrainos, Rusijos, Gruzijos, Kirkizijos, Turkmenistano, Irano, Kataro ir Lietuvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.