EUROLYGA 2023

D.Zubrus laukia laisvos dienos ir tikisi gerėjančio žaidimo

„Tikiu, kad mūsų žaidimas tik gerės“, - po antrųjų rungtynių Vilniuje vykstančiame pasaulio ledo ritulio I diviziono B grupės turnyre sakė Dainius Zubrus. Nepaisant to, kad Lietuvos rinktinė 2:3 pralaimėjo lenkams, lietuvių lyderis nepaliovė tikėti savo komanda.

D.Zubrus tiki Lietuvos rinktine.<br>M.Kulbio nuotr.
D.Zubrus tiki Lietuvos rinktine.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 11:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:42 PM

„Padarėme klaidų. Lenkijos komanda gal šiek tiek stipresnė, nei vakarykštis varžovas (Nyderlandų rinktinė, - red.). Iš pradžių gal jautėme šiek tiek per daug pagarbos savo priešininkui. Tačiau matau, kad vyrai vis labiau tiki, kad galime žaisti su visais. Tai yra procesas.

Pats žaidimas rodo, kad mes susikūrėme progų įmušti ir 5, ir 6 įvarčius, tik jų neišpildėme. Dabar reikia tai pamiršti ir ruoštis kitoms rungtynėms. Per daug apie tai galvoti negalima“, - sakė D.Zubrus.

Pirmąjį įvartį Lenkijos rinktinė įmušė jau antrąją rungtynių minutę.

„Netikiu, kad tai nulėmė rungtynes, nes mūsų komanda yra pakankamai gera. Mūsų vartininkas Mantas Armalis irgi yra labai geras ir tikiu, kad komanda kuo toliau tuo geriau žais. Kitos rungtynės bus labai svarbios, o žaidimą mes galime pagerinti“, - kalbėjo „New Jersey Devils“ ekipai atstovaujantis lietuvis.

Antradienį komandų laukia laisva diena. D.Zubrus patikino, kad laisvadienio žaidėjams po dviejų rungtynių dienų itin reikia.

„Nėra lengva žaisti dvejas rungtynes iš eilės, ypač namuose, kur tiek daug emocijų. Tokiuose turnyruose atmintis turi būti trumpa. Turime pasimokyti iš šio mačo ir galvoti apie kitą“, - kalbėjo D.Zubrus.

Trečiadienį Lietuvos rinktinė žais su britais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.