EUROLYGA 2023

Dviračių maratonų taurės sezonas pradedamas įspūdingu rekordu

Jau šį sekmadienį Druskininkuose prasidės 2014 metų MTB dviračių maratonų taurės čempionatas, kurio pirmajame etape turėtų startuoti net 1200 dviračių mėgėjų ir profesionalų. Tai būtų naujasis dvylika metų gyvuojančio renginio rekordas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2014, 4:25 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:48 PM

„Mes ir anksčiau sakėme, kad norime šiemet augti, tačiau prisipažinsiu, kad tokio aktyvumo jau pirmajame etape tikrai nesitikėjome. Daugiau nei 30 procentų didesnis susidomėjimas nei pernai – mums yra tikrai geras rezultatas“, - džiaugėsi renginio organizatorius Arūnas Daugirdas, kuris ir pats ruošiasi įveikti 66 kilometrų trasą.

Druskininkų trasa iš visų čempionato etapų išsiskiria tuo, kad pirmajame kilometre ji yra labai plati. Dalyviai startuoja aerodromo lauke, važiuoja Baltarusijos sienos link, pravažiuoja po Šventubrės kaimą bei grįžta į aerodromo teritoriją.

Praėjusio sezono nugalėtojo titulą gins Kauno „Velomanija – Niskama“ klubo narys Eimantas Gudiškis. 2013 metais jis triumfavo ir Druskininkų etape.

Be pagrindinės grupės varžybų, kuriose profesionalai pedalus mins 66 kilometrus, mėgėjai – 44, o laisvalaikio grupės atstovai – 22, simbolines maratono trasas bandys įveikti ir šešiamečiai bei dešimtmečiai.

Atidarymo proga, visus susirinkusius linksmins Jama&W.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.