EUROLYGA 2023

Kaune tempdamas vilkikus Ž.Savickas įrodė, jog yra stipriausias

Stipriausiu planetos galiūnu ne kartą pripažintas 39 metų Žydrūnas Savickas penktadienio vakarą dar kartą įrodė, jog yra nepralenkiamas. Kauno prekybos miestelyje „Urmas“ Ž.Savvickas jėgas išmėgino Baltijos galiūnų vilkikų tempimo čempionate ir jame nugalėjo. Antroje vietoje liko latvis Oskaras Martžanas, trečioje – estas Heinla Rauno. Antrus metus vykstančių varžybų nugalėtojas įgavo teisę dalyvauti Pasaulio čempionate.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 23, 2014, 9:41 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:15 PM

Praėjusiais metais varžybose dalyvavo tik lietuviai, o šiemet dėl stipriausio vardo kovos ir latviai bei estai. Prieš metus Lietuvos vilkikų tempimo čempionate triumfavęs Žydrūnas Savickas sakė, jog šįmet varžybos buvo perkeltos į naują lygmenį, todėl iškovoti nugalėtojo titulą buvo sunkiau.

„Varžybos buvo labai sunkios, nes norint nugalėti, vilkiką reikėjo tempti šešis kartus. Be to varžovai, šiais metais buvo labai stiprūs. Tačiau, kad ir kaip buvo sunku, stengiausi, kad čempiono titulas liktų Lietuvoje“, – sakė Ž. Savickas.

Čempionato nugalėtojai apdovanoti taurėmis, piniginiais prizais.

Renginyje netrūko pramogų žiūrovams. Jie jėgas išbandė traukdami lengvuosius automobilius. Čempionato metu vyko nauja rungtis – stipriausių pirštų varžybas. Tai- svorio kėlimo su specialia rankena rungtis, kurios nugalėtoju tapo stipriausius pirštus turintis žiūrovas.

Ateityje planuojama rengti šios rungties čempionatą Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.